Alternator 140A :) to dość bogato wyposażona wersja akumulator ma kilka dni 75Ah wzmacniacz około 400Wrms napięcie mieżyłem, przysiada do 14V czyli i tak akumulator się będzie ładował tak jak mówiłęm ja będę tam praktycznie trzeźwy bo rano ktoś musi tym samochodem pojechać a rajdowców raczej nie będzie, praktycznie same dziewczyny i kilku moich kumpli którzy raczej do samochodów się nie pchają, wyrośli :). pomyliły mi się miesiące chodziło o maj nie marzec :P
żeby nie zakładać nowego tematu... jakię niedowład umysłowy zrobił mi rysę na pół samochodu, zaczyna się od przedniej lampy i leci do połowy tylnych drzwi w niektórych miejscach aż do blachy... czym to zamalować? słyszałem że gdzieś można odczytać oznaczenie koloru samochodu i kupić identyczną farbę, wtedy zamalowałbym rysę wykałaczką albo mini pędzelkiem później papierek wodny i polerka dobrze myślę? tylko gdzie odczytać ten kolor :P
żeby nie zakładać nowego tematu... jakię niedowład umysłowy zrobił mi rysę na pół samochodu, zaczyna się od przedniej lampy i leci do połowy tylnych drzwi w niektórych miejscach aż do blachy... czym to zamalować? słyszałem że gdzieś można odczytać oznaczenie koloru samochodu i kupić identyczną farbę, wtedy zamalowałbym rysę wykałaczką albo mini pędzelkiem później papierek wodny i polerka dobrze myślę? tylko gdzie odczytać ten kolor :P
Skomentuj