Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

NfS U 2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jeżeli masz zainstalowane nowe sterowniki do karty graficznej to weź wejdź w ustawienia i włącz antyaliasing na maxa (ustawienia karty graficznej)

Skomentuj

Uuu wtedy zamiast grac to bede podziwial obrazki z gry :P a nfs juz jedzie dalej musialem dac maski carbonowe spojlery lusterka, ale powiem Wam ze nie podobaja Mi sie takie, a w innym aucie mam wszystkie takie i gra nie chciala ruszyc dalej :/ Serdeczne dzieki za pomoce PS. ktos wie od ilu procent jest lancer? mam 65% Pozdro

Skomentuj

wiśnia , nie gadaj głupot, roznice masz tylko w szynie pamięci 64 / 128bit .. a w wydajnosci to to 6 razy raczej nie bedzie :) poza tym FX'y maja zryta wydajnosc w dx9... za 500zł mogles kupic Radeona 9600. ten dopiero bedzie o wiele szybszy od twojego FX5200.

Skomentuj

I gra ruszyla dalej 65% po okladce na magazyn wyskoczyl Mi URL po przejechaniu go jest dostep do kolejnego miasta, i do kupienia jest Lancer i czesci do silnika az sie chce grac dalej, a tak wogole to ile najszybciej jechaliscie? i jakie sa wasze ulubione cacka? moze byscie powklejali obrazki tutaj jakies małe z samochodzikami swoimi POZDRO :)

Skomentuj

solul wedlug ciebie to tylko roznica szyny heh tylko ze jak mialem wersje OEM tego FX5200 za 200zl to underground 1 chodzil zaledwie na 800x600 na medium detalach a zreszta tak powiedzial koles w sklepie (ze jest 6x szybasza) ktorego znam kupe lat i on by mi kitu nie wcisnal bo jemu nie zalezalo na sprzedazy tej karty mi tylko o doradzenie a on co nieco zna sie na sprzecie bo siedzi w tym od lat

PS wersja OEM to taka w woreczku bez pudelka najubozsza wersja

Skomentuj

i co twoja karta jest szybsza bo nie jest OEM i ma dolaczone kabelki ze sterownikami ?? wisnia nie gadaj glupot, zreszta ten topic nie jest do tego zeby sie o to spierać, a ten koles to sie widac orientuje tyle ze łohoo... i nie mow Prosze, że 5200 128 bit jest 6x szybsze od 5200 64bit... bo to nie prawda (łagodnie rzecz ujmując). A pomyśl jeszcze, że za 500 zł mogles kupic R9600, i jak powiesz ze twoj FX5200 za 500zł (lol?) jest od niego szybszy... to ja nie wiem...

P.S za tego FX'a przepłaciłes przynajmniej ze 150zł

Skomentuj

souL, masz racje. FX5200 6x szybszy od standardu? Niemozliwe. Sprzetowo - a nie dlatego ze mamy inne zdanie i kazdy stara sie udowodnic swoja racje.

Skomentuj

No ja bym na Twoim miejscu wiśnia kupił se R 9600, ale to zalezy kiedy kupywales te karte bo nie pamietam czy pisales wczesniej kiedy ja kupywales, jesli dawno temu kiedy FX byly dopiero na rynku i kupiles go wtedy to nie macie co jechac po nim bo wtedy chyba nie bylo R 9600, zawsze najlepiej jest poczekac na odpowiedz konkurencji moga dac cos lepszego i tanszego jak R9600 np. :)

Skomentuj

Karte kupowalem na przelomie marca i lutego bierzacego roku takze nie bylo jeszcze pewnie R9600 a w cenie do 500zl wierzcie mi lepszego nic wtedy nie bylo.
                    Pozdrawiam

PS nie chce tu wzbudzac klutni ale koles mi tak w sklepie powiedzial ze jest taka dobra nie obrazajcie sie na mnie i nie myslcie ze sciemniam i wymyslam historie.

Skomentuj

:)
                      Nikt sie napewno nie obraza. Twoja karta napewno jest szybsza... ale nie 6 razy. Po prostu koles w sklepie nie wiedzial tak do konca co mowi, ot co. Mimo wszystko i tak dobrze skoro ma takie osiagi jak twierdzisz. A probowales moze FarCry na niej? Na moim bylym Radeonku 9200 (full a nie zaden dziad SE) ledwo ledwo zipiala... Doskonaly test dla grafy... I biegusiem polecialem po R9600pro... pozniej plakalem jak nie bylo za co bulki kupic Ale w koncu stary r9200 sie sprzedal i juz bylo dobrze :)
                      A wymiane uwazam za jak najbardziej korzystna :)

Skomentuj

FAR CRY grr odpalalem i nie jestem do konca zadowolony bo odpalilem ja tylko na 800x600 na maks detalach a pozniej na 1024x769 i 1280x1024 to juz powoli robil sie pokaz slajdow Podobnie jak Far Cry chodzi Doom III rowniez tylko na 800x600 na High detale ale w doom'ie jest jeszcze opcja Ultra Details na ktora nie moglem sobie juz pozwolic

Skomentuj

Ehh, probowalem wszystkiego i nie moge polepszyc dalej jezdni i nieba, chyba tak zostanie na slabszych kompach :/ moj komp to AMD DURON 700 @ 750, 256 sdr, GeForce 4 Mx 440 64 mb , hdd maxtor 20 gb, jak odpalałem nfs u 1 to na full okej smigal, czasem przycial, tego odpalam na full i dalej ulice sa pikselowate i niebo :/ odpalałem nfs u1 na minimum i grafa byla ladniejsza niz w tym na minimum :/ Pozdro

Skomentuj

No tak to bywa... Mi FarCry chodzil na minimalnych wymaganiach, W Doom-ie bylo troche lepiej ale tez bez szalenstw - po prostu dalo sie grac... teraz... hmm bajka. Ale troszke juz od gierek odchodze wiec pewnie nastepna zmiana dopiero jak nowego kompa przypadkiem zloze :P

Skomentuj

Dokładnie ja tez juz od gier odchodze, teraz to mp3 albo filmy albo net, a jak wpadnie fajny tytuł to wtedy gram np NfS U2 albo Fifa 2005 :)

Skomentuj

NfS U2 owszem

Skomentuj

Zombal to jest chyba wina wlasnie tego ze karta twoja nie obsluguje DirectX 9 ale nie jestem pewny skad biora sie piksele na ulicach.
                                  Pozdrawiam

Skomentuj

pixele na ulicach??? instalacja patcha 1.1 do tego gdy odpalasz gre, musi ona miec juz ustwaione Texture Filtering na maxa w opcjach grafiki z nfsem...

Skomentuj

Zainstalowalem patcha i lipa, czytalem ze niby polepsza grafe i gra dziala szybciej, ale lipa jest zadnej roznicy nie widze, hmmm to wszystko przez te piraty :P na oryginale byloby lepiej

Skomentuj

Ja nie wiem czy ten path pomaga bo ja nie mam go zainstalowanego i nie mam zadnych problemow. Oczywiscie testowalem ta gre na kompie ale obecnie gram na PS2.
                                        Pozdrawiam

Skomentuj

Heh wogole U1 miał lepszy klimat według Mnie niz ma U2, w U1 bardziej mi sie muza podobala, zawsze pierwsza cześć jest najlepsza ze wszystkich...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X