jeżeli masz zainstalowane nowe sterowniki do karty graficznej to weź wejdź w ustawienia i włącz antyaliasing na maxa (ustawienia karty graficznej)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
NfS U 2
Collapse
X
-
Uuu wtedy zamiast grac to bede podziwial obrazki z gry :P a nfs juz jedzie dalejmusialem dac maski carbonowe spojlery lusterka, ale powiem Wam ze nie podobaja Mi sie takie, a w innym aucie mam wszystkie takie i gra nie chciala ruszyc dalej :/ Serdeczne dzieki za pomoce
PS. ktos wie od ilu procent jest lancer?
mam 65% Pozdro
Skomentuj
-
I gra ruszyla dalej65% po okladce na magazyn wyskoczyl Mi URL po przejechaniu go jest dostep do kolejnego miasta, i do kupienia jest Lancer i czesci do silnika
az sie chce grac dalej, a tak wogole to ile najszybciej jechaliscie? i jakie sa wasze ulubione cacka? moze byscie powklejali obrazki tutaj jakies małe z samochodzikami swoimi
POZDRO :)
Skomentuj
-
solul wedlug ciebie to tylko roznica szyny heh tylko ze jak mialem wersje OEM tego FX5200 za 200zl to underground 1 chodzil zaledwie na 800x600 na medium detalach a zreszta tak powiedzial koles w sklepie (ze jest 6x szybasza) ktorego znam kupe lat i on by mi kitu nie wcisnal bo jemu nie zalezalo na sprzedazy tej karty mi tylko o doradzenie a on co nieco zna sie na sprzecie bo siedzi w tym od lat
PS wersja OEM to taka w woreczku bez pudelka najubozsza wersja
Skomentuj
-
i co twoja karta jest szybsza bo nie jest OEM i ma dolaczone kabelki ze sterownikami ?? wisnia nie gadaj glupot, zreszta ten topic nie jest do tego zeby sie o to spierać, a ten koles to sie widac orientuje tyle ze łohoo... i nie mow Prosze, że 5200 128 bit jest 6x szybsze od 5200 64bit... bo to nie prawda (łagodnie rzecz ujmując). A pomyśl jeszcze, że za 500 zł mogles kupic R9600, i jak powiesz ze twoj FX5200 za 500zł (lol?) jest od niego szybszy... to ja nie wiem...
P.S za tego FX'a przepłaciłes przynajmniej ze 150zł
Skomentuj
-
No ja bym na Twoim miejscu wiśnia kupił se R 9600, ale to zalezy kiedy kupywales te karte bo nie pamietam czy pisales wczesniej kiedy ja kupywales, jesli dawno temu kiedy FX byly dopiero na rynku i kupiles go wtedy to nie macie co jechac po nim bo wtedy chyba nie bylo R 9600, zawsze najlepiej jest poczekac na odpowiedz konkurencjimoga dac cos lepszego i tanszego
jak R9600 np. :)
Skomentuj
-
Karte kupowalem na przelomie marca i lutego bierzacego roku takze nie bylo jeszcze pewnie R9600 a w cenie do 500zl wierzcie mi lepszego nic wtedy nie bylo.
Pozdrawiam
PS nie chce tu wzbudzac klutni ale koles mi tak w sklepie powiedzial ze jest taka dobranie obrazajcie sie na mnie i nie myslcie ze sciemniam i wymyslam historie.
Skomentuj
-
:)
Nikt sie napewno nie obraza. Twoja karta napewno jest szybsza... ale nie 6 razy. Po prostu koles w sklepie nie wiedzial tak do konca co mowi, ot co. Mimo wszystko i tak dobrze skoro ma takie osiagi jak twierdzisz. A probowales moze FarCry na niej? Na moim bylym Radeonku 9200 (full a nie zaden dziad SE) ledwo ledwo zipiala... Doskonaly test dla grafy... I biegusiem polecialem po R9600pro... pozniej plakalem jak nie bylo za co bulki kupicAle w koncu stary r9200 sie sprzedal i juz bylo dobrze :)
A wymiane uwazam za jak najbardziej korzystna :)
Skomentuj
-
FAR CRY grr odpalalem i nie jestem do konca zadowolony bo odpalilem ja tylko na 800x600 na maks detalach a pozniej na 1024x769 i 1280x1024 to juz powoli robil sie pokaz slajdowPodobnie jak Far Cry chodzi Doom III rowniez tylko na 800x600 na High detale ale w doom'ie jest jeszcze opcja Ultra Details na ktora nie moglem sobie juz pozwolic
Skomentuj
-
Ehh, probowalem wszystkiego i nie moge polepszyc dalej jezdni i nieba, chyba tak zostanie na slabszych kompach :/ moj komp to AMD DURON 700 @ 750, 256 sdr, GeForce 4 Mx 440 64 mb , hdd maxtor 20 gb, jak odpalałem nfs u 1 to na full okej smigal, czasem przycial, tego odpalam na full i dalej ulice sa pikselowate i niebo :/ odpalałem nfs u1 na minimum i grafa byla ladniejsza niz w tym na minimum :/ Pozdro
Skomentuj
Skomentuj