Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

płyty fornirowane

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zakup takiej płyty z myślą o składaniu na 45' to się wiąże z wywaloną kasą w błoto, trzeba miec zaplecze żeby zacięte ścianki złożyć do kupy. Nawet w miare porządna maszyna może uciec z wymiarem i po ptokach.

Jest sens jeżeli skrzynka będzie wykonana w ten sposób że front jest doklejany do reszty obudowy, odpada wtedy sporo roboty, ale dochodzi problem klawiszowania, zwłaszcza w zmiennych warunkach temp. (było już o tym)

Skomentuj

witam ludzie kupujacy w leroy merlin lub obi ile tamkosztuje m2 plyty i ile ciecie elementu?
      u mnie plyta 60zl 18mm wior i ciecie 2,5 ale trzeba brac cala plyte a na suba srednio mi potrzeba 6m2 plyty ;/

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88
        u mnie plyta 60zl 18mm wior i ciecie 2,5
        :shock:
        jak ja sie ciesze ze kupuje w skladzie budowlanym gdzie 1m2 wiorowki 18mm kosztuje ok 14-15zl :mrgreen:

Skomentuj

to u mnie taniej bo 58zl czyli 60 za cala formateke 2,2 x2,8 czy jakos tak czyli za te 6m2 tylko 2,5 od elementu ciecia eh 2 kolumny to juz min 12 elementow ;/ gdzies tna w cenie?

Skomentuj

konradzik88, a skąd w ogóle jesteś? Jak pytasz czy gdzieś tną w tej cenie, to nie wiadomio co ci doradzić jak nie wiadomo skąd jesteś Z gdanska do wa-wy chyba po płyte nie będziesz jechał.

Co do marketów budowlanych no to chyba w obi jest za free cięcie i wychodzi też chyba tanije płyta. Ale to tak na prawde zalezy od konkretnej placówki, bo wcale nie jest tak że sieć ma stałe narzucone ceny. W samej wawie w dwóch oddzielnych obi asortyment i ceny czasem sie różnią

swoja droga to dziwne ze w leroyu nie mozna kupic mniejszyg elemetow... :shock: Jestem pewny że jest taka możliwość (choć wtedy pewno drożej liczą).

Musisz posprawdzać te markety i tyle, choć może lepiej jakiś skład budowlany odwiedzić Tylko tam juz trzeba całą płyte brać tak czy siak.

Skomentuj

ja pisalem 2,5 w skladzie

jestem lomza/bialystok wawe tez moge odwiedzic 2 razy w tyg bez problemu. nic w pon zajade do leroy

Skomentuj

Czaruję...
              X