Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uwaga na użytkownika krzysiek191022 !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Proszę o wypowiadanie się tylko osób, którym krzysiek191022, jest winien pieniądze bo znów zamkną temat i nie będziemy wiedzieć jak wygląda sytuacja.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
      Proszę o wypowiadanie się tylko osób związanych z tematem!

Skomentuj

Jest temat podklejony "Opinie o sklepach" proponuję dodawać tam informacje o transakcjach przeprowadzonych pomiędzy użytkowaniami.

Np. ja kupiłem od użytkownika XYZ - to i to, wywiązał się, + dla niego. Powstanie mała baza zaufanych lub nie osób.

Skomentuj

krzysiek191022 zobowiązał się na wpłatę do jutra (tj. piątek 26.03.2010), także czekam cierpliwe, chodź jak wspomniałem na początku tematu nie rokuję dużych nadziei na odzyskanie pieniążków ponieważ:

1.) 3 tygodnie temu dostałem informację od niego, że wpłacił pieniądze na konto
          2.) Po nagłośnieniu tematu napisał do mnie na PW, że nie mógł wpłacić z powodu ciężkiej sytuacji rodzinnej.
          3.) Więc skoro w pkt 1 z premedytacją mnie okłamał czemu nie miałby tego zrobić ponownie

Skomentuj

krzysiek191022 zobowiązał się na wpłatę do jutra (tj. piątek 26.03.2010), także czekam cierpliwe
            dostałem tą samą informację
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Witam!

Przelewy wysłane, po otrzymaniu pieniędzy proszę o kontakt.

Przepraszam poszkodowanych za całą sytuację i powtarzam, że nie miałem zamiaru zrobić Was w konia, po prostu czekałem na wypłatę, PRZEPRASZAM!

Pozdrawiam,
              Krzysiek191022.

Skomentuj

Witam!

Teraz dopiero dojrzałem posta użytkownika damiani, wysłałem mu jakieś 3 dni temu pw dlaczego tak perfidnie kłamie, brak odpowiedzi...

Także sprawa z nim wyglądała tak :

Poszukiwałem płytki pod mostek TDA, zauważyłem jego ogłoszenie i napisałem. Poinformował mnie, że posiada akurat jedną zbędną płytkę bo ktoś tam nie odebrał. Powiedziałem mu, że jak będę zainteresowany to zaklikam... Nigdy nie robił dla mnie płytek specjalnie na zamówienie! tak samo jak nie proponował mi, że sprzeda ją tylko za cenę wysyłki. Człowieku, chciałeś mnie oczernić? Trochę Ci nie pykło... Więc na ch** kłamiesz, co żałujesz, że ktoś nie wziął od Ciebie płytki ?? Ale żeby od razu mówić, że robiłeś DWIE specjalnie dla mnie? I proponowałeś taki układ? No sorry ziomek, ale opanuj się! :evil:

Pozdrawiam,
                Krzysiek191022.

Skomentuj

Zamieszczone przez krzysiek191022
                  Człowieku, chciałeś mnie oczernić? Trochę Ci nie pykło... Więc na ch** kłamiesz, co żałujesz, że ktoś nie wziął od Ciebie płytki ?? Ale żeby od razu mówić, że robiłeś DWIE specjalnie dla mnie? I proponowałeś taki układ? No sorry ziomek, ale opanuj się!
                  A po co te przekleństwa? Chcesz mieć blokadę na pisanie?

Zamieszczone przez paldo
                  ot - Dzięki moderatorom za usuniecie mojego posta Nie ma to jak wolność słowa
                  A po co bijesz pianę niepotrzebnie? Ciesz się, że jeszcze warna za to nie zarobiłeś.

Skomentuj

Zamieszczone przez cursor
                    Zamieszczone przez paldo
                    A po co bijesz pianę niepotrzebnie? Ciesz się, że jeszcze warna za to nie zarobiłeś.
                    Wolne żarty.. bez przesady jest to dział OT, temat dotyczy ważnego aspektu jakim jest handel na forum a ostrzeżenia bez konkretnego uzasadnienia to już zakrawa na nadużycie władzy moderatora. Może mi też dasz teraz "warna" za to, że ośmieliłem się wypowiedzieć w temacie nie mając związku ze sprawą?

Skomentuj

drogi krzysiek191022 ;-) rzeczywiscie chodzilo o jedna plytke - moj blad, poprosily mnie o zrobienie tej plytki dwie osob, Ty i jeszcze ktos, jako ze mialem jedna gotowa, zrobiona kiedys tam, mialem Ci ja wyslac bo byles pierwszy, jednak ta druga osoba wplacila kase szybciej wiec wyslalem jej, nastepnego dnia przygotowalem plytke dla Ciebie, czekam na Twoja wplate do dzis, nawet nie raczyles napisac ze jej nie chcesz, ciagle tylko zwodziles ze jutro wplacisz, nawet napisales ze wplaciles ;-) napisalem Ci na gadu DWUKROTNIE ze jak nie masz kasy to moge Ci ja wyslac po kosztach przesylki, nie raczyles odpisac

daruj sobie dalsze wywodu, prosze o nie usuwanie posta

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
                        Zamieszczone przez paldo
                        Wolne żarty.. bez przesady jest to dział OT, temat dotyczy ważnego aspektu jakim jest handel na forum a ostrzeżenia bez konkretnego uzasadnienia to już zakrawa na nadużycie władzy moderatora. Może mi też dasz teraz "warna" za to, że ośmieliłem się wypowiedzieć w temacie nie mając związku ze sprawą?
                        Czyli mam rozumieć, że Paldo to strona w sprawie i jego kłótnia(bo tak to wygląda) z krzysiek191022 była konieczna?
                        Temat jest ważny i jest to dział OT, ale to nie znaczy, że ktoś, kto nawet nie jest stroną w sprawie, będzie pił pianę.

Skomentuj

Nie na temat...

Niestety nie zdążyłem przeczytać jego posta mimo, że spędzam na forum dość dużo czasu. Nie wypowiem się zatem w kwestii bicia przez niego piany.

Skomentuj

Czyli mam rozumieć, że Paldo to strona w sprawie i jego kłótnia(bo tak to wygląda) z krzysiek191022 była konieczna?
                            Temat jest ważny i jest to dział OT, ale to nie znaczy, że ktoś, kto nawet nie jest stroną w sprawie, będzie pił pianę.
                            A kto tu bije pianę?? Nie ma to jak usunąc posta i tłumaczyc innym że bije pianę :mrgreen: A napisalem tylko żeby następnym razem wcześniej informował ludzi że nie ma teraz kasy i zapłaci później, to by nie było problemu. Po czym wyraziłem opinię że troche podejrzane że przez 2miechy nie miał kasy i nagle dostal przelew w dwa dni po umieszczeniu tego tematu na forum, i że nie wnikam. Coś w tym złego? Gdzie tu widzisz bicie piany? Czy to jakaś cenzura jak za komuny.

Niedawno kolega Caleb załozył temat "Dyskusja na temat komentarzy użytowników(wydzielone)" aby takie sytuacje ukruić, ale jak widzę jak tutaj działa moderka to chyba temat załozony przez Caleba nie ma sensu. Zamiast robić coś aby napietnować tego typu sytuacje i przestrzec użytkowników (już nie wnikając czy akurat Krzysiek chciał oszukac czy to tylko nieporozumienie), to tutaj zamyka się buźe użytkownikom i zamyka temat kasując wszystkie posty. Brawo

Poza tym czemu to niby tylko osoby związane z tematem miały by się wypowiadac. Śmiem twierdzić że gdyby nie uwagi postronnych osob, prawdopodobnie Krzysiek (chyba ze na parwde zapomnaił) do tej pory by nie wpłacił pieniądzy. Myślę że po to temat został załozony aby inni się o tym wypowiadali, bo inaczej to można by było załatwic sprawę przez pw (co zresztą sie, jak widac, nie udało). Więc o co chodzi??

Tego posta też usuniesz?

Skomentuj

Za trochę pójdą pewnie posty w stylu "jak się komuś nie podoba to nie musi tu wchodzić" itp. jak to już bywało w innych sytuacjach, w poprzednich latach : )

Skomentuj

Kiedyś także zwróciłem uwagę w temacie "Okazje na allegro" bo jakaś klientka sprzedawała ubranka to od razu mój post został usunięty... Troch to było niepoważne no ale moderka tutaj tak działa...

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
                                  A kto tu bije pianę?? Nie ma to jak usunąc posta i tłumaczyc innym że bije pianę :mrgreen: A napisalem tylko żeby następnym razem wcześniej informował ludzi że nie ma teraz kasy i zapłaci później, to by nie było problemu. Po czym wyraziłem opinię że troche podejrzane że przez 2miechy nie miał kasy i nagle dostal przelew w dwa dni po umieszczeniu tego tematu na forum, i że nie wnikam. Coś w tym złego? Gdzie tu widzisz bicie piany? Czy to jakaś cenzura jak za komuny.
                                  A co twój post wnosił do tematu, skoro to samo napisał już csbiczek?

Niedawno kolega Caleb załozył temat "Dyskusja na temat komentarzy użytowników(wydzielone)" aby takie sytuacje ukruić, ale jak widzę jak tutaj działa moderka to chyba temat załozony przez Caleba nie ma sensu. Zamiast robić coś aby napietnować tego typu sytuacje i przestrzec użytkowników (już nie wnikając czy akurat Krzysiek chciał oszukac czy to tylko nieporozumienie), to tutaj zamyka się buźe użytkownikom i zamyka temat kasując wszystkie posty. Brawo
                                  Temat powstał z wydzielonych postów z tego tematu, tak gwoli ścisłości

Skomentuj

damiani, nie kręć, bo żadnej takiej wiadomości od Ciebie nie dostałem! Poinformuj mnie, dlaczego to piszesz? Masz jakiś cel? Proszę bardzo, jeśli tylko będę dysponował wolną gotówką, wezmę ją od Ciebie. Tylko nie wiem czy ją teraz potrzebuję. Ale jeśli czujesz się aż tak pokrzywdzony, proszę bardzo.

Skomentuj

A co twój post wnosił do tematu, skoro to samo napisał już csbiczek?
                                      Nie zauważyłem że by csbiczek coś podobnego pisał, i teraz czytam temat dokładnie i tez nie widzę, chyba że sam swojego posta usunął, albo ty mu usunąłeś

A wniósł do tematu to samo co wszystkie inne posty, i to co napisałem powyżej - info. że nastepnym razem trzeba było sie odezwać ze sie nie ma kasy. Zresztą nawet jak by nie wniósł to powód do usunięcia? Człowiek traci czas nie po to aby jego posty były usuwane (a nic niezgodnego z regulaminem w nich nie było)

Zamieszczone przez maxxx222
                                      Kiedyś także zwróciłem uwagę w temacie "Okazje na allegro" bo jakaś klientka sprzedawała ubranka to od razu mój post został usunięty... Troch to było niepoważne no ale moderka tutaj tak działa...
                                      Tak, i za każdym razem straszenie warnami jak się komuś coś nie spodoba (czyli bez uzasadnienia) :shock: Normalnie spac nie mogę po nocach tak sie tych warnów boję

Ale teraz to temat rzeczywiście wkroczył na bocznice, sorry za ot. Acha, i tez prosze o nie usuwanie posta, choć nie zdziwie się jak zostana wszystkie usuniete. Władza nie lubi jak sie cos o niej źle pisze Oczywiście to nic osobistego aby nie było )

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
                                        Acha, i tez prosze o nie usuwanie posta, choć nie zdziwie się jak zostana wszystkie usuniete. Władza nie lubi jak sie cos o niej źle pisze Oczywiście to nic osobistego aby nie było )
                                        może chcesz pomoderować trochę? Odstąpię Ci mój ,,tytuł" moderatora... Co raz częściej skaczecie po nas bo co raz częściej ,,Wy" robicie bajzel i nie stosujecie się do naszych zaleceń. Wyraźnie napisałem że proszę o wypowiadanie się osób związanych z tematem a Wy co? Jeden przez drugiego jak baby na jarmarku niepotrzebnie robicie zamieszanie, nie wiem może krzysiek191022 faktycznie nie miał czasu lub były inne powody, a może chciał zrobić kolegów z forum na parę zł ale że sprawa została nagłośniona zrobił unik i prostuje sprawę, nie wiem nie mnie to oceniać i o to samo po raz kolejny proszę WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW NIE ZWIĄZANYCH Z TEMATEM!

Skomentuj

Moderatorzy sa od tego zeby pilnowac porzadku na forum. Porzadku trzeba pilnowac wtedy kiedy uzytkownicy zachowuja sie niestosownie. Tak wiec zanim ktos bedzie mial pretensje do pracy moderatorow powinien miec pretensje do calej reszty uzytkownikow za ich zachowanie.

Widze ze temat zupelnie zszedl z wątku i nie ma sensu oskrazanie sie wzajemne. Macie swoje brudy to porozmawiajcie o tym twarza w twarz a nie poblicznie. Publiczne oskarzanie sie powoduje tylko zamet i jest zabiegiem na poziomie dziecka - wiek wiekszosci z nas wkazuje na to iz jestesmy dorosli.

-----------------------------------------------------

Temat zamykam.

Sprawa dotyczy krzysiek191022 i on powinien oczyscic sie z zarzutów.
                                          Prosze krzysiek191022 o utworzenie tematu z wypisanymi uzytkownikami wobec ktorych ma zobowaizania oraz z terminem uregulowania tych spraw. Do tego czasu proponuje ugadywac sie z tymi uzytkownikami prywatnie.
                                          Jesli po tym czasie sprawy nie zostana uregulowane kazda z tych osob moze napisac o tym w danym temacie.

krzysiek191022, zaloz swoj temat. Jesli ktos kogo sprawa nie dotyczy zabierze glos w temacie automatycznie dostanie warna. Koniec tego mieszania

Skomentuj

Czaruję...
                                          X