Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam chętnego do wspólnego zamówienia z STX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szukam chętnego do wspólnego zamówienia z STX

Szukam osoby, która by się dołączyła do mojego zamówienia z STX, bo przesyłka mnie wyniesie 35zł za głośnik o wartości 150 (GDN30 500 4 AP) :/ i jak chyba każdy chciałbym nieco zbić koszt przesyłki. Mam w zapasie jeszcze inną ewentualność dostania głośnika (w podobnej cenie, ale już bez kosztów przesyłki), ale musiałbym miesiąc czekać (coś za coś).

Bebok, ja jestem tak min co 2 tyg u stx-a
    jak coś potrzebujesz to napisz
    wysyłka po cenie pp
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dzięki za propozycje, tylko, że przesyłka pocztą wyjdzie chyba podobnie jak za kuriera i do tego muszę za pobraniem (mam prawie zero na koncie i zapomniałem do tego pinu od karty :/ a nie mam kiedy iść do banku jak robię od 8 do 19).
      Tym drugim wyjściem jest zamówić w Nowym Elektroniku - cena podobna jak na stronie STX (za głośniki 3 drogi na STX zapłaciłem 20zł więcej niż na stronie STX), ale wałek bo dopiero za miesiąc będą mieli dostawę od STX.
      Jeśli jesteś w stanie powiedzieć ile wyniosłaby w przybliżeniu przesyłka takiego głośnika (GDN30 500 4 ap) i tunelu BR byłbym wdzięczny.
      Chyba że się zakręcę po znajomych i z czyjegoś konta prześlę pieniądze (ale to jest zawsze problematyczne wyjście).

EDIT
      Już wszystko załatwione; zagadałem do kuzyna i perspektywa sobotniej libacji go przekonała

Skomentuj

Ja byc moze bym zamowil.. musze zamowic 2x 10" do nadstawek i 18"..

Skomentuj

Witam!

Jeśli by mi ktoś znów zaufał, czytaj lklukasz (przelew przed zamówieniem na jego konto) to możliwe, że również bym na kilka rzeczy reflektował. Tzn, części do zwrotki, wygłuszenie do kolumny, kolce i parę innych pierdół.

Pozdrawiam,
          Krzysiek191022.

Skomentuj

to napiszcie co kto potrzebuje to podjadę i kupię
            podliczę ile wyszło i podam wam
            poproszę o przelew przed dokonaniem zakupów (dot. głównie krzysiek191022, )
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Witam!

Zamieszczone przez lklukasz
              poproszę o przelew przed dokonaniem zakupów (dot. głównie krzysiek191022, )
              Ok, nie ma problemu. Ale dopiero jak wszystko przemyślę, tzn co potrzebuję będę próbował u Ciebie "zamówić" i muszę wszystko podliczyć ;-)

Pozdrawiam,
              Krzysiek191022.

Skomentuj

wybieram się do stx-a
                czy ktoś coś potrzebuje?
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                X