Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pomoc w indeksowaniu strony w google

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pomoc w indeksowaniu strony w google

Witam
    Zglosilem miesiac temu moja strone www do google, juz sie pojawila, jednak nie wiem co dalej, aby po wpisaniu danej frazy w google, tzw slowa kluczowego pojawiala sie moja strona? Gdzie mozna ustalic takie slowa kluczowe zeby po wpisaniu ich w google wyjawila sie moja strona?

Poszukaj czegos o pozycjonowaniu stron. Nie ma sensu odpowiadac na pytanie o tak obszerny temat. Jak czegos nie bedziesz rozumial wtedy pytaj o konkrety.

Skomentuj

Zależy jaka fraza. Mój brat pozycjonuje z kasę i z tego co wiem to "mało spotykana fraza"+"nazwa miejscowości" to nie problem zrobić ale jak się chce wywindować coś bardziej popularnego to już sporo to kosztuje pracy i wiedzy. Na początek polecam dodawanie do katalogów firm + i innych internetowych zbiorów danych.

Skomentuj

Malo spotyka fraza? Skoro jest malo spotykana tzn, ze malo ludzi ja wpisuje. Troche bez sensu. Np jak wpisze "transmogryfikacjonystyczno-werbalnowertykalny rzeszów" i pojawi się na pierwszym miejscu? super osiagniecie. :)

czarekp9, materialow jest sporo. Poczytaj i dowiesz sie wszystkiego.

Zamieszczone przez gigipawel
        Na początek polecam dodawanie do katalogów firm + i innych internetowych zbiorów danych.
        BARDZO sie przydaje!

Skomentuj

Zamieszczone przez gigipawel
          Na początek polecam dodawanie do katalogów firm + i innych internetowych zbiorów danych.
          A US się nie doczepi? Jeśli firma to musi być raczej zarejestrowana.

Skomentuj

jest zarejestrowana, dzieki za odpowiedz, pozgłaszam narazie do katalogow firm, narazie wystarczy :)

Skomentuj

Jeśli robi to przez tzw scuttle to licz się z banem na google a wtedy nikt Twojej strony n ie znajdzie..

Skomentuj

Zamieszczone przez mystical
                Malo spotyka fraza? Skoro jest malo spotykana tzn, ze malo ludzi ja wpisuje. Troche bez sensu. Np jak wpisze "transmogryfikacjonystyczno-werbalnowertykalny rzeszów" i pojawi się na pierwszym miejscu? super osiagniecie. :)
                nie :) mało spotykana fraza to np. rymarz + szczyrk, jeśli taki zakład chce zaistnieć w google to nie trudno, jeśli jednak ktoś otwiera pensjonat + szczyrk to powodzenia :)

Skomentuj

Tanner, to nie jest malo spotykana fraza :)
                  Znajomy mi ostatnio opowiadal jak pozycjonuje strone zakladu poligraficznego. Otoz wlasnie wyczytal gdzies o malo spotykanej frazie i pozycjonuje na "fabryka grafiki" - mozna sie tylko domyslac efektu :)

[ Dodano: 2010-06-30, 08:23 ]
                  A nie, przepraszam, napisalem do niego zeby sie upewnic, "fabryka wysublimowanej grafiki" - to jego fraza :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X