Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Telefon używany z GPS do 400zł na symbianie, WM itp...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Telefon używany z GPS do 400zł na symbianie, WM itp...

Witam panowie jaki telefon kupić z GPS na systemie operacyjnym, lecz mówię od razu rozsuwane i dotykowe odpadają bo samsungów rozsuwanych chyba już z 10 naprawiałem a poza tym w ciężkich warunkach użytkowania typu piasek ziemia nie wróże im długiego życia, jeśli chodzi o dotykowe średnio je widzę bo jednak wyświetlacze rezystancje są kiepskie wg mnie a tel z takim wyświetlaczem jak iphone jest mało, żeby nie było nieporozumień ostatnio użytkowałem HTC touch pro 2 lub jakoś tak i ten wyświetlacz jakoś średnio mi się spodobał...

Mój faworyt to nokia N82 lecz ciężko o nią w tej cenie, N95 rozsuwana więc ostateczność, modele HTC ciekawe ale cenowo podobnie a cegły większej jak obecna 6630 nie chce...

Dobra na koniec przypominam tel musi być na systemie operacyjnym typu symbian bo już nie powrócę do zwykłych softów gdzie możliwości aplikacji są ograniczone a przełączanie między nimi jest utrudnione...

Mam nadzieje ze do ery mnie nie wyślecie...

ja używam e71 i jestem zadowolony :wink:

Skomentuj

Ja używam 6220 (nie navigator, choć to ten sam telefon tylko bez slidera) i też jestem zadowolony. Ekran nie powala wielkością ale do navi wystarcza.
      pzdr

Skomentuj

A ja polece E51 za 400zł znajdziesz z GPS

Skomentuj

E71 ciężko znaleźć za 400zł-cena podobna do n82.... Staszku wielkie dzięki za cynk takiego tel poszukiwałem, rozumiem że symbiana ma, gps w miarę dobrze chodzi?
          E51 po cholerę mi jak to nie ma wbudowanego gpsu, do aktualnej 6630 też mogę kupić odbiornik...

Skomentuj

Telefony z wbudowanym modulem GPS czesto glubia zasieg,lepszym rozwiazaniem byla by inwestycja w dobrym modoł,tylko ze Twoja obecna nokia ma podajrze druga wersje symbiana i nie bedziesz mogl wgrac sobie chociazby najnoweszj wersji tomtoma,najlepszym wyjsciem jest zakup np noki n73 i do tego wspomniany przezemnie osobny modoł GPS

Skomentuj

n73 miałem przez krótki okres czasu dosłownie 2 dni bo kolega mi go dał do przetestowania i owszem tel ciekawy ale lubi mulić... GPSa che wbudowanego bo nie lubię nosić 5 życzy na raz, ma byś i już... Dobra temat do zamknięcia 5 min temu kupiłem mojego faworyta n82 za 385zł+15zł przesyłka więc za akurat 400zł... Napisze co jak się spisuje za jakiś czas...

Wielkie podziękowania dla Staszku tel który polecił jest za 300zł na alledrogo i miałem go kupić ale pojawiła się ta n82 w pełnym zestawie... Myślę że 6220 jest najlepszym wyjściem jeśli mamy mało kasy...

Skomentuj

postaw na Htc Dream/Era G1. Sam taki posiadam. Ma on gps, a takze ekran pojemnosciowy. System operacyjny to Android ktory jest o wiele szybszy od WM i bardziej stabilny :)

Skomentuj

Samsung i550

Skomentuj

maxxx222 wiem o co biega ogladałem go 2 dni temu i pewnie bym go kupił ale cena za duza i ten patent z rozsówaniem przy moim uzytkowanu padł by szybko...

Brawa dla dawida jest kolejną dopiero drugą osobą która zrozumiała moje wymagania....

Dla całej reszty temat uważam za zamknięty telefon JUŻ KUPIŁEM!!! jest to n82 i proszę moda o zamknięcie tematu...

Skomentuj

mihas66, mam ten telefon i wiem ze GPS jest w nim ok, Garmin smiga az miło na symbianie. No i tel sie nie muli :) ogolnie cena mała i wszystko co trzeba, ja juz teraz tylko z sms i dzwonienia korzystam :) a ze wyswietlacz jest 2.6cala to plus wg mnie :)

Skomentuj

Polecam: Nokia 6220 classic - Garmin śmiga aż miło. Ostatnio prowadził mnie na trasę 300km (w Polsce). Jedyna wada tej noki to krótko trzymająca bateria (nie wiem czy tylko mi, na dłuższe trasy ładowarka samochodowa konieczna) i brak WI-FI (ale kto co lubi - mi brakuje). Poza tym telefon szybki, zwinny (nie zacina się) a jednocześnie ma dużo bajerów (jeden z lepszych telefonów pod wzgledem 'bajerów' i funkcjonalności wg. mnie)

Skomentuj

Zamieszczone przez mihas66
                          E71 ciężko znaleźć za 400zł-cena podobna do n82....
                          spokojnie kupisz za 400zł, ja za moją dałem 430zł z wysyłką jakieś 2 miesiące temu, wystarczy poszukać

Skomentuj

NOKIA 6730 CLASSIC czego ja jej wcześniej nie zobaczyłem.... ceny nawet poniżej 300zł... Wygląd jak dla mnie perfekcyjny już dawno takiego tel nie widziałem...

Skomentuj

Zwykły prosty jak 6300 Ino ma symka itd

Skomentuj

No n82 przyszła w piątek, testy się odbyły i nie żałuje ani złotówki... GPS bez wspomagania GSM łapie po ok minucie a z wspomaganiem GPS nawet w pomieszczeniach po max 30sek, mapy noki sa dosyć dokładne i darmowe... Ciekawy bajer to sklep noki z którego można pobrać fajne aplikacje, gry czy filmiki za darmo, kilka ściągnąłem i muszę powiedzieć że jest to lepsza opcja od szukania w necie a potem zabawy z certyfikatami ale trzeba mieć nielimitowany transfer np iplus albo być w zasięgu hotspota... Na koniec dodam że bateria która ma dwa lata wytrzymała mi 2 dni przy testach czyli gps, muzyka itp non stop...

Skomentuj

Czaruję...
                                X