Witam panowie jaki telefon kupić z GPS na systemie operacyjnym, lecz mówię od razu rozsuwane i dotykowe odpadają bo samsungów rozsuwanych chyba już z 10 naprawiałem a poza tym w ciężkich warunkach użytkowania typu piasek ziemia nie wróże im długiego życia, jeśli chodzi o dotykowe średnio je widzę bo jednak wyświetlacze rezystancje są kiepskie wg mnie a tel z takim wyświetlaczem jak iphone jest mało, żeby nie było nieporozumień ostatnio użytkowałem HTC touch pro 2 lub jakoś tak i ten wyświetlacz jakoś średnio mi się spodobał...
Mój faworyt to nokia N82 lecz ciężko o nią w tej cenie, N95 rozsuwana więc ostateczność, modele HTC ciekawe ale cenowo podobnie a cegły większej jak obecna 6630 nie chce...
Dobra na koniec przypominam tel musi być na systemie operacyjnym typu symbian bo już nie powrócę do zwykłych softów gdzie możliwości aplikacji są ograniczone a przełączanie między nimi jest utrudnione...
Mam nadzieje ze do ery mnie nie wyślecie...
Mój faworyt to nokia N82 lecz ciężko o nią w tej cenie, N95 rozsuwana więc ostateczność, modele HTC ciekawe ale cenowo podobnie a cegły większej jak obecna 6630 nie chce...
Dobra na koniec przypominam tel musi być na systemie operacyjnym typu symbian bo już nie powrócę do zwykłych softów gdzie możliwości aplikacji są ograniczone a przełączanie między nimi jest utrudnione...
Mam nadzieje ze do ery mnie nie wyślecie...
Skomentuj