Zamieszczone przez grzechu
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wakacje - gdzie sie wybrac?
Collapse
X
-
cudny90, te krzaki na środku jeziora niezbyt interesująco wyglądają. Jest tak od dobrych paru lat. Mieli podnosic poziom wody w jeziorze, ale nie wyszło. Mieli wykarczować te krzaki i DRZEWA z jeziora - póki co nic nie widać. Jak się jedzie od Andrychowa do Żywca, takie jezioro niezbyt ciekawie wygląda... Są takie wspaniałe warunki tam, aby turystyka się rozwinęła, ale najpierw trzeba zainwestować.marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Ja co roku jeżdżę w Tatry. Mam rezerwację od 22.08 - mogę Ci polecić rewelacyjne miejsce, w które jeżdżę. Koło Białego Dunajca 25 zł/osoba.
Krupówki zawsze zatłoczone, ale kto by tam chodził na krupówki ...
W tym roku Rysy czekają ;-)
mogę Ci dać namiary na ośrodek albo powysyłać zdjęcia z wyjazdu w którym unikam ludzi jak ognia mimo szczytu sezonu
Skomentuj
-
Pawel S., jak koledzy wyżej odradzam zakopane... ale w sezonie :)
http://zakopane.webcamera.pl/
Jak widać troszkę ludzi się kręci, ale tłoku nie ma.
O tej porze nie ma też nawet problemu z zarezerwowaniem czegoś z dnia na dzień, trzeba tylko usiąść przy internecie i poszukać oraz podzwonić. Tylko że w samym Zakopcu jest drogo... Niestety taka prawda. I teraz wszystko zależy od tego co chcesz tam robić :)
Jeśli łazić po górach a Zakopane tylko zobaczyć to polecam jakąś miejscowość zaraz obok zakopca. Jeśli łazić po zakopcu to Zakopane.
To tyle co do zakopanego, chociaż sam z siebie to polecił bym Szczawnicę :) (byłem tam nawet 2 tyg temu i właśnie szukałem miejsca 2 dni przed wyjazdem i nie było problemu...) gdyż to moje ulubione miejsce na wypad w góry... Okolica jest świetna, szlaki są bardzo ciekawe... Ale to tylko wtedy jeśli masz zamiar łazić po górach, bo jeśli bardziej po samej miejscowości to jednak Zakopane to Zakopane, chociaż Szczawnica też ma swój urok...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez melisławodradzam zakopane... ale w sezonie
Zamieszczone przez Pawel S.ale nadal nie wiem po co sie w gory jezdzi :???:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.ale nadal nie wiem po co sie w gory jezdzi :???:
Ale jeszcze raz powtórzę, bardzo nie lubię zakopca, bo kipi komercją. FEEEEEEEmarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
Skomentuj