Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie do Krakusow

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pytanie do Krakusow

Nie wiecie moze gdzie na podgorzu jest jakis sklep elektroniczy ??
    Chciałbym dokonczyc syma ale u mnie w miescie jest słabe zaopatrzenie a od 1 wrzesnia bede mieszkał w krakowie i mam nadzieje ze tam dostane wszystkie elemety

W weekend (sobota, niedziela) jedź na giełdę RTV na balickiej. Bronowice małe.
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

tylko po 9 wczoraj bylem i niestety jest przebudowa ronda armi krajowej. Stalem tam w korku godzine. Ale co najwazniejsze, wejdz tam na hale, i kierujac sie na lewo, idz do samego konca, tam bedzie gosc ktory ma na wystawie panele ledowe i inne oswietlenie. On ma wrecz najtaniej, sa tez lepsze elementy, i mozna sie targowac jest tez na allegro, jego nick to MARKG_2006.

Skomentuj

Podejrzewam, że w Krakowie to sklepów elektronicznych pewnie jest sporo bo to duży rynek. Wystarczy w "gógló" poszukać a na pewno coś znajdziesz. Nie wiem jak na Podgórzu - ale właściwie to chyba nie ma znaczenia bo wszędzie dojedziesz komunikacją miejską.

Rozumiem, że będziesz tam studiował - no to tym bardziej będziesz często w okolicy ~centrum i Alei (może Politechnika?) - a tam niedaleko, na ulicy Wrocławskiej, zaraz na jej początku, idąc od Kleparza i ul. Prądnickiej, po lewej stronie jest sklep elektroniczny - nie jakiś tam wypasiony ale większość sortu elektronicznego możesz dostać - a jak nie będą mieć to pewnie sprowadzą. Jak w zumi wpiszesz Kraków, Wrocławska no to kropa pojawi się praktycznie dokładnie na tym sklepie - bo to w końcu początek tej ulicy

Giełda - jak najbardziej. Jeśli pojedziesz od strony południa to "Rondem Kraka" nie musisz się przejmować (a zakorkowane jest faktycznie sakramencko). Na samej giełdzie dużo badziewia ale głównie na zewnątrz; w budynku, w miejscu, o którym wspomniał LightSound są takie mini sklepiki po których faktycznie warto się rozejrzeć (choć nie wiem, o którym dokładnie "gościu" pisze Kolega).

Skomentuj

ok dzieki jak bede na miejscu bede szukał, myslalem ze macie moze jakies zaprzyjaznione sklepy warte uwagi, czesto bede w okolicach agh

Skomentuj

jest też taki duży sklep - hurtownia, monsterelectronic się nazywa. Siedzibę mają gdzieś w okolicach Łagiewnik. Mają praktycznie wszystko tam w dobrych cenach. A odnośnie wspomnianego ronda to jest to rondo ofiar katynia i często przez nie własnie cierpię, bo tamtędy dojeżdzam z Olkusza do Krakowa :P ale za to jak już je skończą to bardzo odkorkuje się tamten rejon, rondo ma być trójpoziomowe.

Skomentuj

Czaruję...
            X