Jeśli kupię kartę dźwiękowa i puszę przez nią wzmacniacz to dźwięk będzie lepszej jakości ?
Pytanie nie trzyma się nawet kupy... Napisz konkretnie o co Ci chodzi bo w chwili obecnej wnioskuję że nie masz wcale karty a co za tym idzie jak ją kupisz to dzwięk ,,puszczony przez wzmacniacz" będzie lepszy bo po prostu będzie!
dużo zależy co ma być podłączone bo jak komputerowe popierdółki typu kriejtif czy logiśmiech to nie będzie lepiej, a jak normalne kolumny to będzie lepiej, a bez wzmacniacza można spalić kartę dźwiękową. Pytanie niekompletne i niegramatyczne także ciężko odpowiedzieć nie wiedząc co, jak i gdzie.
Powiem inaczej. Mam wzmacniacz pioneer a-201 i kolumny scx + pj i jak do kopie do komputera kartę dźwiękowa ( bo narzazie mam zintegrowaną ) to jakość dźwięku będzie lepsza ?
Powiem inaczej. Mam wzmacniacz pioneer a-201 i kolumny scx + pj i jak do kopie do komputera kartę dźwiękowa ( bo narzazie mam zintegrowaną ) to jakość dźwięku będzie lepsza ?
No teraz ta wypowiedź brzmi bardziej po naszemu choć jeszcze nie idealnie :wink: Jak zmienisz dzwiękówkę na lepszą to powinna być zmiana na plus ale warunkiem tego jest ile chcesz wydać na nią i czego słuchasz na kompie bo jak zwykłych mp3 w marnej jakości to lepiej sobie darować :wink:
Dobra dźwiękówka oczywiście zrobi swoje, zintegrowane kodeki najbardziej kuleją na basie, przy czym myśląc o dobrej karcie nie mam na myśli szumblasterów.
Skomentuj