Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

lm3886 brak w sklepach?!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

lm3886 brak w sklepach?!

Witam,

ludzie cholera, pomóżcie bo mnie szlak trafia, padła mi prawdopodobnie jedna kostka w moim wzmacniaczu ponieważ nie przesyła bassów no i chciałem wymienić, wchodzę na allegro.pl wpisuje lm3886 i lipa, kompletnie nic, wchodzę na tme.pl i to samo - na magazynie: 0 sztuk.

Jedynie znalazłem w sklepie avt ale cena 23zł za sztukę to ponad 2x drożej niż ja na allegro kupowałem... Nie wiecie może co się dzieje i ewentualnie gdzie można je kupić taniej? Zwykłe lub z plastikową obudową - obojętnie.

Skonczyły sie sample sprawa prosta:)

Skomentuj

Ja mam kupione 4 te kostki z avt, na wszystkich sztukach jest stałe na wyjściu.
      Na allegro HFO sprzedaje lm3876 po ok. 10 zł za sztukę, kupiłem ostatnio 6 i wszystkie działają. Jest to praktycznie to samo, co lm3886 (parę wat mocy mniej, wyprowadzenia kompatybilne, jakość taka sama).

Skomentuj

ja też niedawno kupowałem
        z nimi się dzieje podobnie jak z LM3875 który swego czasu kosztował 7,5zł a teraz sobie życzą za niego ponad 20zł
        http://www.google.pl/search?q=lm3886...ient=firefox-a

Skomentuj

Szlak by to zaś, kupiłem sobie na zapas 5x lm3876 jak kolega napisał, wszystko działa i lm3876 świetnie też grają ale niestety brak niskich tonów to nie był problem samej końcówki (więc tamte lm3886 są dobre) i zostaje z 5x lm3876 + 2x lm3886 (ale nie żałuje tego ponieważ przydadzą się na później) ale niestety nie mam ochoty na razie zobaczyć dokładnie o co chodzi, zapewne jakiś kodensator nawala? Po prostu lewa końcówki prawie nie przesyła bassów do kolumny (za to wysokie tony ładnie idą), jak mnie ochota weźmie to chętnie wszystkie elementy bierne potestuje ale na razie brak weny bo praktycznie na próżno wymieniłem 2 lmy3886 i trochę się zdenerwowałem :P

Skomentuj

Sprawdz kondy na wejściu i w sprzężeniu zwrotnym.

Skomentuj

Albo coś jest źle przylutowane.

Skomentuj

Tu na bank dostaniesz.
                http://www.humasklep.pl/LM3886T-4329.html

Skomentuj

Czaruję...
                X