Witam! Potrzebuje jakąś pełną wersje programu do rysowania schematów a potem przekształcaniu go w PCB. Z Góry dziękuje.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Program do PCB Potrzebny
Collapse
X
-
a może Eagle? Wersja darmowa ma ograniczenia do maksymalnie dwóch warstw (czyli płytki dwuwarstwowe bez problemu), do wymiaru płytki, chyba do A4 i nie ma Atoroute'a, który i tak jest do niczego. Wersję z ciasteczkiem też można znaleźć.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta..........namówił mnie "marusmk" i wiem, że on pewnie też poleciłby ci ten program.
Nie ma ograniczenia rozmiaru PCB, ograniczenie tylko do 300 pinów i dwóch warstw.
Dla mnie ważne jest że jeśli brakuje elementu- to jego stworzenie w edytorze obudów jest proste jak konstrukcja cepa.
Importuje gerbery i dxf.
I jak wyżej napisano-nie licz że auto-router zrobi za Ciebie prawidłowe połączenia.
Ale DipTrace go ma, a nawet współpracuje z najlepszym podobno auto-routerem TOPOR.
Skomentuj
-
Ale ten program jest darmowy czy platny??
Kurde sciągłem go ale mam problem z zainstalowaniem na win7Last edited by bartek34111; 29.12.2010, 15:22.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bartek34111 Zobacz postaAle ten program jest darmowy czy platny??
Kurde sciągłem go ale mam problem z zainstalowaniem na win7
Polonizacja- http://www.diptrace.com/language.php
Używam Linuksa więc nie pomogę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bartek34111 Zobacz postaKurde sciągłem go ale mam problem z zainstalowaniem na win7
Co do problemów; wpisz w google: diptrace win7, czy coś podobnego i szukaj.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bartek34111 Zobacz postaTak myślałem że będą problemy ja niestety mam jeszcze na dodatek 64bitowego
Skomentuj
Skomentuj