Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szybki temat dot. kocyka do obicia suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szybki temat dot. kocyka do obicia suba

Witam potrzebuje jakiś fajny sprawdzony kocyk który nie przesiąka klejem itp... Może ktoś ma takowy odsprzedać.
    Wiem, że paweł gdzieś coś polecał ale nie moge tego znaleźć, z góry dzięki pozdrawiam.

idz do najblizszego sklepu tapicerskiego i cos wybierzesz
    dobierzesz kolor i grubosc bez zadnego problemu
    kupisz na metry,
    a kupujac na allegro kolor moze sie roznic od tego w rzeczywistosci
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

i co mma powiedzieć? poprosze kocyk, materiał na subwoofer ? ... jak to sie nazywa profesionalnie ?

Skomentuj

material, wloknina, koc lub dywan tapicerski obiciowy
        moze byc tez gruby polar
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

bodajże "plusz"

Skomentuj

Zamieszczone przez Bartuś Zobacz posta
            ...kocyk który nie przesiąka klejem
            A jakim klejem chcesz go kleić?

Skomentuj

Profesjonalnie to to jest czarny filc obiciowy

Skomentuj

profesjonalnie, nie profesjonalnie...
                Wejdziesz do sklepu, obejrzysz, wymacasz, wskazesz paluchem ktory chcesz
                i wszystko...
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

oki, dzieki za tak liczną i szybką odpowiedź ;O, btw marian bede kleil butaprenem a co ?

Skomentuj

jak bedziesz kupowal koc w tapicerskim to mozesz kupic sobie tapicerski klej w spraju
                    koszt ok 20 kilku zlotych, co prawda nie trzyma tak mocno jak butapren ale bardzo przyspiesza klejenie
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak jak lklukasz napisał... Ja np. kleje na taki: http://www.deadening.co.uk/phonocar-...pray-glue.html , nie kleiłem budaprenem więc nie porównam... ale phonocar trzyma b.dobrze, szybko wiąże i niemal że wg nie cuchnie (naprawdę pod każdym względem lepiej się opłaca niż budapren)

Tu masz np. tkaninę (na allegro jest tego więcej w różnych cenach...)
                      http://moto.allegro.pl/wloknina-mate...403195258.html

Bartuś a suba już masz ? Bo z reguły to nie opłaca się samemu robić - taniej wychodzi kupić gotową budkę już wykończoną na allegro...niż robić samemu od podstaw (aczkolwiek musiał byś jeszcze sprawdzić to sobie sam... )

Skomentuj

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4754845
                        Zamieszczone przez Bartuś Zobacz posta
                        bede kleil butaprenem a co ?
                        no to klej tak jak w moim tutorialu. inaczej bedzie przesiakal
                        lub kup klej tapicerski na tej aukcji i po problemie

---------- Post dodany o 10:18 ---------- Poprzedni post o 10:16 ----------

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                        Bartuś a suba już masz ? Bo z reguły to nie opłaca się samemu robić - taniej wychodzi kupić gotową budkę już wykończoną na allegro...niż robić samemu od podstaw (aczkolwiek musiał byś jeszcze sprawdzić to sobie sam... )
                        mi jakos bardziej sie oplaca robic :P

Skomentuj

skrzynie mam oczywiście, nic fajnego więc się nie chwalę. Klej też mam więc szkoda mi wydawać dodatkowych pieniędzy. z subem na pioneierze sobie eksperymentowałem kupiłem klej w sprayu i w sumie słabo trzymał, wygody dużo większej nie było niż ze zwykłym klejem, no i różnica w porównaniu cena/ilości jest ogromna. Do tamtego suba kupiłem kocyk z pierwszej lepszej aukcji i hymm no co, działał btw dzięki za info itp. Kupię raczej ten kocyk który paweł wysłał. Aha, chodziłem dzisiaj po sklepach pasmanterie itp. ciężko ciężko, dlatego pytałem się o nazwe profesionalną ale mimo to ... :) dzięki jeszcze raz.

Skomentuj

Czaruję...
                          X