Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kalendarz DIYAudio 2011 - 2012 itd.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mi rowniez sie podoba, tak wiec dajcie lepsze foto i bedzie OK

Skomentuj

Ten drugi nie jest zły, ale mimo to kiepawy...

Gadałem wczoraj z ploterem ( PLOTER, czy PIOTER? ) i obiecałem mu, że jak dzisiaj zdam fize, to coś zmajstruje dzisiaj ( jakiś kalendarz )

No więc fiza zdana - zjem coś i biorę się do roboty

Skomentuj

cos dlugo cudny zajmuje CI jedzenie... :)

Skomentuj

Cudny pisał do mnie że ma nagły wyjazd więc nie poganiajcie chłopaka a może dolphin123 sam coś wymłodzisz ?? masz aparat jakieś fotki zapodasz :> :)

Skomentuj

Przepraszam chopaki, teraz niestety spać mi się już chce, ale jutro będzie prodżekt full wypas :)

^&%, nie ma wygasania postów?????

Skomentuj

Nie na temat...
              Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
              Przepraszam chopaki, teraz niestety spać mi się już chce, ale jutro będzie prodżekt full wypas :)

^&%, nie ma wygasania postów?????
              Informacja
              Q pisał w temacie o VB, że tej funkcjonalności nie ma i nie będzie. BTW mi też jej brakuje... :(
              Czekamy na prodżekt...

Skomentuj

Zamieszczone przez Hand Zobacz posta
                Widze że konkurują ze sobą pewne koncepcje - kalendarz ścienny wielkoformatowy, i stronnicowy.
                To może ustalny jakia dokłądnie ma pierw być koncepcja jego wyglądu?
                To jest właśnie kwestia otwarta. Skoro jest już że tak powiem LUTY... to na ten rok możnaby zrobić jednostronicowy z wszystkimi miesiącami... a na 2012 to stronicowy na 12 miechów :)

Skomentuj

I co z tym kalendarzem wyjdzie ?

Skomentuj

Jeśli ktoś chętny z pomysłem zrobi projekt to kalendarz powstanie...

Temat jest ogólnorozwojowy :) proszę o cierpliwość i wyrozumienie

Można już podsyłać propozycje fotek na poszczególne miesiące.... chce ogólne zaangazowanie...a nie żeby jedna osoba odwaliła całą robotę a reszta to zaakceptowała lub zrobiła veto... "w kupie siła, kupy nikt nie ruszy....!!"

Skomentuj

Nie na temat...
                      bo jak ruszysz kupe to ......
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                        robi się zimno bo... w kupie cieplej....

Skomentuj

Jeśli są jeszcze zainteresowani to przypominam o tym temacie.

Ja bym "se" zarzucił coś tego typu na ścianę na nowy 2012r.

Skomentuj

A ja, uwierz mi, nie mam ochoty na nic związanego ze wspólnymi zamówieniami... Ciekawe dlaczego, nie?

Skomentuj

kalendarz bym chcial... ale nie na takich warunkach jak nasze ostatnie zamowienia...

jedyne wyjscie to samemu cos zrobic i ewentualnie sprzedawac nadmiar

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                jedyne wyjscie to samemu cos zrobic i ewentualnie sprzedawac nadmiar
                                będę pierwszym Twoim klientem po kalendarz :) pozdro

Skomentuj

Jak dostane zwrot kasy za koszulki, to zaraz zamawiam kalendarze "za wszystko proszę" :)

Skomentuj

Czaruję...