Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Noclegi Świnoujście

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Noclegi Świnoujście

Witajcie,

moja lepsza połówka chce byśmy się wybrali nad Polskie morze i szukamy noclegów w Świnoujściu. Możecie coś polecić? Mogą być pensjonaty, domki bądź mieszkania. Możliwie tanio byłoby preferowane. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie :)

Witam kolege moje zdanie jest takie bylem 2 dni temu w Świnoujściu i nic sie tam nie dzieje tylko minusowe temperatury ze masakra i wiaterek daje konkret na twoim miejscu poczekalbym do marca niech pogoda sie troszke przejasni a w okolicach naszego morza bywam ostatnio czesto wiec :) No chyba ze ktos lubi takie temperaturki jedynie co niemcy holendrzy przybuwaja do miedzyzdroji miedzywodzia i swinoujście . Pozdrawiam

Skomentuj

niejasno się wyraziłem, planujemy latem się tam wybrać, koniec lipca/początek sierpnia

Skomentuj

a to zmienia postac sprawy :) Jezeli nie lubisz tloku polecam miedzywodzie dziwnow dziwnowek itp w miedzywodzi sa dwa fajne i dosyc tanie miejsca do spania siostra pracowala tam w zeszle wakacje wiec nocowalo sie tu i tam :) w dziwnowie jest tez jedno popytam siostre o nazwy i napisze :)

Skomentuj

Czaruję...
        X