jak budżet do 200zł to może creative aurvana live? Ostatnio potaniały, swego czasu były po ok 250zł. Miałem je kiedyś i miło je wspominam, bardzo dobrze izolowały dźwięki z zewnątrz.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Słuchawki nauszne do 150zł.
Collapse
X
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postabardzo dobrze izolowały dźwięki z zewnątrz.
Jezeli izolacja nie jest bardzo wazna to polecam te sluchawki: http://allegro.pl/sluchawki-philips-...474372123.html . Wg mnie graja lepiej niz nierekablowane cale ( z takimi mialem bezposrednie porownanie ) Dodatkowo sa przewygodne ( jesli palak nie jest uszkodzony ) i do 80zl mozna je spokojnie brac.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postajak budżet do 200zł to może creative aurvana live? Ostatnio potaniały, swego czasu były po ok 250zł. Miałem je kiedyś i miło je wspominam, bardzo dobrze izolowały dźwięki z zewnątrz.
W grę wchodzą tylko fabrycznie nowe. Dobra izolacja potrzebna..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez chico Zobacz postaJednak czy to nie jest tak, że Creative to droższe a niekoniecznie idzie to w parze z jakością?
Zamieszczone przez chico Zobacz postaDobra izolacja potrzebna..
Najlepiej pójść do MM(Media Mark) z jakimś dobrym ipod`em i i posłuchać. (tak powinno się kupować słuchawki!)
Skomentuj
-
słuchawki do 150 zl.. hm dołoz 30 zl i masz swietne, AKG K99 :P polecane przez wielu akustykow w wielu studiach (w tej cenie)
podaje linka zeby nie było: http://muzyczny.pl/123681_AKG-K99-sl...olotwarte.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaBo tak to jest, jak sie nigdy nic lepszego nie slyszalo
Skomentuj
-
jeżeli mogę to polecam sony.
Ostatnio przesiedziałem w saturnie trzy godziny i przesłuchiwałem słuchawki i wybór padł na MDR-XB700(299zł allegro) ale gdybym miał mniejsze "radary" to kupił bym 500(174zł). Różnica w dzwieku była na korzyść tych droższych (mają większy przetwornik i większą obudowę ucha) ale w porównaniu z kosami i akg te mniejsze brzmiały lepiej i miały miały najlepszy stosunek jakość/cena
Skomentuj
Skomentuj