Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pilot do Harman / Kardon avr 250/255/260

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pilot do Harman / Kardon avr 250/255/260

Witam,

Czy wiecie gdzie można się zaopatrzyć w takie cudo o którym napisałem w temacie?

Jak na razię jedynym miejscem gdzie jest dostępny to:
    http://www.audio-video.slask.pl/?dzial=1
    Problemem jest cena (dla mnie )

Zamienników do tego pilota nie ma i nawet nie warto szukać, bo poświęciłem na to sporo czasu.
    Ma ktoś jakieś propozycje może?

Wygląda tak:
    https://www.referenceaudio.se/ImageU...ront-View).jpg

Mój uniwersalny pilot "Logitech Harmony 525" ma go na swojej liście urządzeń (ściąga się urządzenia z internetu). Tańsze wersje Harmony powinny również to mieć.

Skomentuj

Kup sobie 300i a przestaniesz korzystać z pilota od telewizora. Ja też kupiłem tego Logi niby do Marantza (Bo nie było w zestawie z ampli) ale po krótkim czasie zaczął obsługiwać całę kino włącznie z konsolą. Mam teraz chrapkę na cos bardziej zaawansowanego ale to juz koszty ponad 500zł więc na razie pasuję. Na dobry początek jednak polecam 300i. Za 100zł warto go kupić.

Skomentuj

Pilocik jest niezły. Wybieram przycisk "odtwarzanie DVD" i włącza mi odtwarzacz DVD, włącza amplituner i przełącza go na wejście CD, włacza telewizor i ustawia go na wejście AV1. Do tego pilot steruje równocześnie wszystkimi urządzeniami :-). Takie profile można sobie składać do woli.

Skomentuj

Baaaaaardzo dziękuje za odpowiedź :)
          Szukam już odpowiedniego zamiennika i mam nadzieje że wszystko będzie działać należycie.

Skomentuj

Jeżeli chcesz mieć funkcje o których mówi zbig to zmuszony będziesz do kupienia minimum Harmony 600, a najlepiej model 650. Model 300i posiada tylko jeden przycisk włączający kilka urządzeń i nazywa się on Watch TV. Modele 600 i 650 maja ich więcej bo bodajże 4 (Z tego co widzę na zdjęciach więc i wiecej kombinacji można zrobić). Foto poniżej objaśnia sprawę które to:

Skomentuj

Czaruję...
            X