Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SOUNDSYSTEM -y

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

SOUNDSYSTEM -y

Czyli czym DIY jest dlamnie
    Witam to pierwszy topic .... postanawiłem przesłać kilka ciekawych (moim zdaniem), czasem lekko śmiesznych (przerobionych), fotek soundsystemów... to tak w ramach przedstawienia się. Teraz wiecie jaki wycinek DIY mnie czególnie interesuje... Tą strone znam już długo ale dopiero teraz postanowiłem (i mogłem) sie zarejstrować...

mam nadzieje ze nikogo nieuraziłem tym.....

Ciekawa konstrukcja tych głośnkiów jak sie przyjżeć ....

na tej pierwszej fotce dac na foola jakis deth metal i ludzie poucuakaja hehe

Skomentuj

Dużo tego ale jakoś mam wrażenie że ustawiający to nie przykładał się od strony wizualnej... Jak dla mnie to coś pokroju techno/house/trance. A z jakiej to imprezy??

Skomentuj

mi tam się nie podoba wszechogarniający chaos w konstrukcji.... jedynie ta 1 ma jakiś ład i skład.... reszta to tak jak by ktoś po znajomych zbierał kolumny i probował zrobić impreze.... podstawa to kolumny jednego typu!! inaczej roznice w fazie zniszczą dźwięk i nic nie pomoze....

Skomentuj

Zgadzan się całkowicie...ale jak na sztukę nowoczesną to się nadaje :P

Skomentuj

Ale bajzel (2) a na tym pierwszym to ściana płaczu jest:)

Skomentuj

Zamieszczone przez DeeJay_Sqter
              Dużo tego ale jakoś mam wrażenie że ustawiający to nie przykładał się od strony wizualnej... Jak dla mnie to coś pokroju techno/house/trance. A z jakiej to imprezy??
              HARDCORE, happy RAVE, PSYTRANCE, raga, ... . Impreza CZechtek (ludzi 17 tys.) ( 165 soundsystems on 84 stages) (102 CZ, 24 FR, 20 UK, 12 NL, 5 AU, 1 IT, 1 DE)

foty
              http://www.hypno.cz/cztk04/

[ Dodano: 2004-12-10, 01:49 ]
              Zamieszczone przez Sound Wave
              mi tam się nie podoba wszechogarniający chaos w konstrukcji.... jedynie ta 1 ma jakiś ład i skład.... reszta to tak jak by ktoś po znajomych zbierał kolumny i probował zrobić impreze.... podstawa to kolumny jednego typu!! inaczej roznice w fazie zniszczą dźwięk i nic nie pomoze....
              eee no... Dokładnie to (na foto) są połączone jakieś SOUNDSYSTEMY w jedną scene (ściane). największa scena miała ponad 50 kilo... co do jakości dzwięku.. wbrew pozorom niebyło żle... a nawet powiedział bym że ok!
              CO DO WYGLĄDU... ja się niewypowiadam... sprawa gustu...
              Ja widze symetrie...

Skomentuj

Głośne imprezy skończą sie raz na zawsze!!!! Przecież liczy sie jakość a nie ilośc...

Zaaresztują Cię ze sprzętem

Władze stolicy wraz z posłami Prawa i Sprawiedliwości szykują bat na imprezowiczów z całej Polski.

Miłośnicy hucznej zabawy powinni zacząć się bać. Już wkrótce głośna prywatka może zakończyć się aresztowaniem gospodarza i niepokornych gości oraz konfiskatą sprzętu grającego.

czytajcie artykół oto link...
                http://www.zw.com.pl/apps/a/tekst.js...news_cat_id=11

nastanie wkoncu cisza u mnie na osiedlu i będzie sie można rozkoszować prawdziwą muzyką... ach już niemoge sie doczekać.... miejmy nadzieje niezmienią zdania...

Skomentuj

hmmm mnie to rybka..... ale jak ktoś miałby zabrać mój sprzęt to prędzej bym zycie oddał niz mu oddał

Skomentuj

wojtek, Jak na twoim osiedlu ludzie chałasują to miej pretensje do nich a nie całego świata. niektórzy lubią zabawę przy muzyce. A imprezy zorganizowane w tym plenerowe będą nadal.
                    Chcesz mieć ciszę zainwestuj w okna :) pozatym co z ciebie za audiofil...jak tak ci zależy na jakości i tępieniu głośnej muzyki to przydała by się jeszcze komora bezechowa :)

Pozatym słuchając cicho nie słychać wszystkich detali muzyki :P a to chyba jest ważne..nikt nie zaprzeczy.

Lynx, Jak trzeba będzie stanę z toba jednym murem w obronie sprzętu :)

Własnie przez ustawy tego typu ucziwy na codzień człowiek jest przestępcą w ciągu jednej chwili a przestępcy , mordercy i pedofile wychodzą za dobrym sprawowaniem po 10 latach by wrócić do fachu..... wyzywających policję od najgorszych wandali normalnie się olewa..(przecież są niebezpieczni) Najwięcej tracą ludzie stojący po stronie prawa...Obyś się sam ta tym prawie nie przejechał!!

Skomentuj

Lepiej by się PIS zabrał za zbrodniarzy i inne menty a nie porządnych obywateli ścigał!!

Ja (i moje glany ) nie oddamy sprzętu!!

Ja mam inny pomysł na rewanż za hałasowanie (często przeze mnie stosowany :devil: )
                      Sąsiadka piętro wyżej czasami (raczej rzadko) robi całonocne imprezki trwające nawet do 10 rano, w tym czasie trudno zasnąć! Po 10 Ona idzie spać... tylko czy aby napewno się wyśpi? Hmm... :diabolique: Mam nieco głośniejszy sprzęcik hehehehe..... Parę razy zastosowałem i teraz mam spokój!

Skomentuj

LIczę na to że ten projekt odpadnie, jak nie to idę pikietowac pod sejm!! Kto jest ze mną??

Skomentuj

Zabierzcie s SoundWave'em sprzęcik to zburzymy sejm I nie będą mieli gdzie debatować (właściwie to mają ten sejm a i tak sie opierd...ją...)

Skomentuj

Czaruję...
                          X