Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupno nowych kolumn do 500zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To samo mu powiedziałem o gwarancji i chyba zmienił trochę podejście.
    Dostałem ofertę do użytkownika forum na podłogówki na AKX, dwudrożne (GDN 18-130-8 AKX z 10-200-8 AKX). Co sądzicie o tym zestawie? Myślę o nich bardzo poważnie, ale nadal zastanawiają mnie te monitorki na AWX, sam czytałem i słyszałem o tych głośnikach wiele dobrego (do swoich kupię niebawem AWX 8'). Paweł S. jesteś osłuchany, więc uważam twoją opinię za ważną :) Dzięki!

Skomentuj

AKX to dobry woofer... ale dla kogos osluchanego i kogos kto szuka czegos spokojnego z dobra kontrola
      dla poczatkujacego moze byc za malo basu
      osobiscie mi ten glosnik nie podpasowal - tylko ze ja go sluchalem na zwrotnicy z DXem wiec tutaj moze grac inaczej
      ale przynajmniej masz gotowca wiec bedzie szybko

Skomentuj

Nie ma co się spodziewać dużego hałasu po 2way bez woofera. Koledze przedstawię wszystkie za i przeciw. Osobiście uważam, że po lekkiej korekcji będzie dobrze Muzyka to głównie rock. Sąsiedzi mu narzekają, ze jak słucha głośniej to wali po całej chałupie... może to i lepiej taki delikatniejszy sprzęt :)
        Pokoik mały jest i postaram się kolumny ustawić przy ścianach w miarę możliwości. Jedna całkiem możliwe, że w rogu pokoju. Wiec można trochę podnieść efektywność niskich częstotliwości.

Skomentuj

Zamieszczone przez sloik255 Zobacz posta
          Jedna całkiem możliwe, że w rogu pokoju. Wiec można trochę podnieść efektywność niskich częstotliwości.
          Ale wtedy wyraźnie słychać tą różnicę jak się słucha kolumn. Jedna kolumna gra inaczej niż druga i to nie tylko na basie. Lepiej żeby kolumny miały identyczne warunki...
          Zresztą ustawcie i sami posłuchajcie jak będzie najlepiej

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław Zobacz posta
            Zresztą ustawcie i sami posłuchajcie jak będzie najlepiej
            wiem wiem

Jednak powstaje projekt kolumn 3-drożnych. Dzięki wszystkim za pomoc

Skomentuj

Zamieszczone przez sloik255 Zobacz posta
              Jednak powstaje projekt kolumn 3-drożnych.
              jezeli budzet na to pozwoli to polecam FX-200

Skomentuj

mam inny projekt, jeśli zwrotnica wypali. Jak się zabiorę za budowę to powstanie odpowiedni wątek
                jeśli nie wypali to pomyślę nad FX-200

Skomentuj

Czaruję...
                X