Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

moze maly pojedynek subwooferow??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nikt cie nie jedzie

Skomentuj

ja wcale nie chce sie pochwalic swoim subwooferem bo wcale nie jest jakis rewelacyjny :P ale chcial bym posluchac innuch wytworow z forum, a nie tylko je ogladac na monitorze :P

Skomentuj

chyba komuś już o tym mówiłem że Audio to dziedzina gdzie kazdy robi pod własne gusta nema okreslonych reguł, zresztą jak w każdym hobby, wiec napewno każdy zjechalby ostro innych konstrukcje bo by niebyły w jego guście, wiec zamiast robic takie dziwnespotkania lepiej wymienić sie pogladami na ten temat a nie gadać a już tymbardziej CHWALICsie wlasnymi gustami bo tym sposobem można tykko nabrac dystansu do innych ludzi zwiazanych z tym forum itp

jeden pokaże cw inny es i gdzie tu porównanie, jeden zjedzie tego bo ma cw a ten sięodwdzięczy z zazdrości, NIE NIE NIE pomysl kompletie denny wedlug mnie, SW ma suba na imprezy inni suba do kompa, gdzie tu porównanie heh, z testowaniem dźwieku suba czy kolumn też niewypali bo akzdyrobi pod własne pomeiszczenia własnewzmacniacze, własne wymagania, wiec taka zbiorówka niema najmniejszego sensu !!

Skomentuj

Mozecie sie zjechać ale zamiast pojedynku zrobić mała parade :)

Skomentuj

albo jak kazdy normaly Polak....wypic cos razem...juz jest okazja

Skomentuj

no spoko mozna pujsc do jakiegos baru i pogadac

Skomentuj

Budzik ma racje,jeśli zjazd to tylko po to aby wszystko naraz odpalić z jednego źródła.I wskazane jest aby każdy zabrał ze sobą wzmak do zasilania plus wykupioną taryfe nocną w energetyce :)
                Ja juz ES-ki szykuje!

Do handlu :P
                PZDR

Skomentuj

Jestem za, ale na Śląsku lepiej tego nie próbować bo można spowodować tąpnięcie w jakiejś kopalni

Skomentuj

Czaruję...
                  X