Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

UPRZEJME PYTANIE DO MODERATORA:

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

UPRZEJME PYTANIE DO MODERATORA:

Dlaczego została wycięta moja oferta dotycząca GDN 20/60/3 ?
    Pytam, bo NIGDZIE nie znalazłem działu GIEŁDA czy też SPRZEDAM, NIGDZIE nie znalazłem ZAKAZU umieszczania ofert, SPECJALNIE dałem to do off topic żeby nie zaśmiecać. Nie zdzierałem z ceną, komuś się te głośniki by przydały. Kiedyś przekazałem za darmo obudowę do suba, nie jestem zdziercą. Więc do cholery co to jest za samowolka bez wytłumaczenia? Jeśli nie wolno, GDZIE TO PISZE? Rozumiem, na starym forum było jasno napisane - nie tolerujemy reklam i ofert - i wtedy zapytałem Igoda czy mogę umieścić ofertę. Tu NIGDZIE nie było zakazu, więc żadam wyjaśnień. Logicznych. Czekam.

Witam tym złym człowiekiem jestem ja wysłalem ci na priva wiadomosc co i jak
    byc moze sie pospieszylem z usunieciem ale dostalem od admina kiedys konkretne przykazania i sie ich trzymam
    jezeli szef zezwoli na dawanie ogłoszen to bardzo przepraszm zrobilem to wrecz odruchowo ale narazie trzymam sie jego dawych zalecen

Skomentuj

Spoko. Dzięki za wyjaśnienia. Niech SLS będzie z Toba
      a chyba prywatne się walą - nie dostałem nic a i wysłać nie mogę...

[ Dodano: 2004-07-01, 20:17 ]
      dostałem TEST ale moje wiszą w "do wysłania" hmmm

odpowiedź wyszła ale pytanie do użytkownika wisi :)

Skomentuj

"prywatne się walą - nie dostałem nic a i wysłać nie mogę... " - może masz wyłączone,chociaż ja próbowałem do Ciebie wysłać i niewiem czy dostałeś bo u mnie też są w folderze "Do wysłania"

Skomentuj

Czaruję...
        X