Na rozladowanie mam na dysku dwie fajne gierki. W jednej zrzuca sie goscia ze schodu w ten sposob zeby mu najwiecej "zaszkodzic" a w drugiej tego samego goscia przejezdza sie ciezarowka
Pozdro
Dexter
Eee to ja mam lepsza. Tez we flashu zrobiona. Tylko tam trzeba podrywac dziewczyne i masz na to 100 dni. W tym czasie musisz pracowac, zarabiac kase, kupowac prezenty i takie tam Gra wciaga bo nagroda jest ciekawa
Pozdro
Dexter
no niezly ten teledysk!
ja mialem kiedys dwoch kolesi spiewajacych do piosenki System of a Down, tez kolesie wymiatali!
ja dla relaksu proponuje www.carom3d.com
trzeba sie zalogowac i sciadnac 12megowy plik. jest to swietny bilard do grania w cieci! goraco polecam, strasznie wciaga, tylko trzeba poswiecic troszke czasu na wprawienie sie
Tylko nie przesadźcie z tym graniem bo takie mogą być skutki:
OBJAWY DŁUGIEGO GRANIA W CS-A
1.Opuszczasz mieszkanie szybem wentylacyjnym
2.Nie wchodzisz do mieszkania bez wrzucenia flashbanga
3.Przy każdym kliknięciu szukasz ochrony..... tam gdzieś może byc snajper.....
4.Każdy kto siedzi w publicznej toalecie dłużej niż minutę, zostaje wyzwany przez Ciebie jako kamper ( )
5.W uniwersytetach ciągniesz profesorów i marudzisz coś o rescue pointach i pieniądzach aż ci ogłupiali zaczynają biegać przez ściany
6.Po obudeniu się próbujesz kupić broń
7.Giniesz mniej więcej 20 razy na dzień
8.W pracy lub szkole mówisz tylko o broni
9.Gdy rano opuszczasz dom, zaczynasz od słów "go go go!"
10.za kazdym razem kiedy widzisz dyrektora, wymykają Ci się słowa "enemy spotted"
11.Jeśli Ci się spieszy, biegasz tylko z nożem
12.Kiedy wyrzucasz papierosa, krzyczysz 'fire in the hole!'
13.Jeżeli czekasz, to tylko nad albo za przystankiem
14.Skaczesz po chodniku jak królik
15.Jak idziesz do szkoły\pracy to tylko w kevlarze i z hełmem
16.W Społem za regałami na próżno szukasz MG
17.Po kazdym napisanym zdaniu wymieniasz nabój w piórze na nowy
18.zanim wyjdziesz z zakrętu krzyczysz 'strom the front!'
19.Denerwujesz się ciągle, że nie widzisz własnego crosshaira
20.Skaczesz pięć metrów w dół, bo wydaje Ci się, że za długo byś tam zchodził i że przeżyjesz dizeń z 40 hp
21.strzelasz przez kazde drzwi zanim wejdziesz
22.Kiedy mama każe Ci otworzyć okno to Ty je rozwala i dziwisz się, że stłuczka nie znika ( )
23.Używasz spraya w każdej kanalizacji, malując swoje logo
24.Gdy widzisz kogoś z latarką, od razu kazesz mu ją zgasić, z obawy przed zauważeniem światła
25.Jak coś huknie, odwracasz się i patrzysz, który z kumpli padnie nieżywy na ziemię
26.Wychodzisz na ulicę w grupce przynajmniej 4 osób, bo tam wciąż gdzieś czai się snajper........
27.Patrzysz na ulicy na śpiacego pijaka i czekasz aż ukaże się jego HP
To by było na tyle.
Wesołych świąt 4 all.
Skomentuj