Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gierka na uspokojenie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gierka na uspokojenie

nerwowi forumowicze niech sie wyladuja grajac w:

http://www.kahr.com/dl_game.html

http://www.kahr.com/dl_game2.html

a coś nie pod win/mac masz??

Skomentuj

Na rozladowanie mam na dysku dwie fajne gierki. W jednej zrzuca sie goscia ze schodu w ten sposob zeby mu najwiecej "zaszkodzic" a w drugiej tego samego goscia przejezdza sie ciezarowka
      Pozdro
      Dexter

Skomentuj

Nie wiem czy tak mozna :) ale zamieszczam mala giereczke we flashu, mozna sie przy niej wyluzowac :)

Skomentuj

Eee to ja mam lepsza. Tez we flashu zrobiona. Tylko tam trzeba podrywac dziewczyne i masz na to 100 dni. W tym czasie musisz pracowac, zarabiac kase, kupowac prezenty i takie tam Gra wciaga bo nagroda jest ciekawa
          Pozdro
          Dexter

Skomentuj

Dexter, Masz może link do tych gierek ze schodami i samochodem?? byłbym wdzieczny...

Skomentuj

http://www.random-site.co.uk/cgi-bin...num=1063543982
              Pozdro
              Dexter

Skomentuj

według mnie nerwowi forumowicze powinni oglądnąc to http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html i zaraz im sie humor poprawi :)

Skomentuj

Thx Dexter. Zombal ten teledysk wymiata

Skomentuj

no niezly ten teledysk!
                    ja mialem kiedys dwoch kolesi spiewajacych do piosenki System of a Down, tez kolesie wymiatali!

ja dla relaksu proponuje www.carom3d.com
                    trzeba sie zalogowac i sciadnac 12megowy plik. jest to swietny bilard do grania w cieci! goraco polecam, strasznie wciaga, tylko trzeba poswiecic troszke czasu na wprawienie sie

Skomentuj

Ja polecam od siebie Stronkę www.apocalypsecartoons.com albo www.happytreefriends.com. Pozdro

Skomentuj

lepiej www.happytreefriends.pl ...

Skomentuj

Tylko nie przesadźcie z tym graniem bo takie mogą być skutki:
                          OBJAWY DŁUGIEGO GRANIA W CS-A
                          1.Opuszczasz mieszkanie szybem wentylacyjnym
                          2.Nie wchodzisz do mieszkania bez wrzucenia flashbanga
                          3.Przy każdym kliknięciu szukasz ochrony..... tam gdzieś może byc snajper.....
                          4.Każdy kto siedzi w publicznej toalecie dłużej niż minutę, zostaje wyzwany przez Ciebie jako kamper ( )
                          5.W uniwersytetach ciągniesz profesorów i marudzisz coś o rescue pointach i pieniądzach aż ci ogłupiali zaczynają biegać przez ściany
                          6.Po obudeniu się próbujesz kupić broń
                          7.Giniesz mniej więcej 20 razy na dzień
                          8.W pracy lub szkole mówisz tylko o broni
                          9.Gdy rano opuszczasz dom, zaczynasz od słów "go go go!"
                          10.za kazdym razem kiedy widzisz dyrektora, wymykają Ci się słowa "enemy spotted"
                          11.Jeśli Ci się spieszy, biegasz tylko z nożem
                          12.Kiedy wyrzucasz papierosa, krzyczysz 'fire in the hole!'
                          13.Jeżeli czekasz, to tylko nad albo za przystankiem
                          14.Skaczesz po chodniku jak królik
                          15.Jak idziesz do szkoły\pracy to tylko w kevlarze i z hełmem
                          16.W Społem za regałami na próżno szukasz MG
                          17.Po kazdym napisanym zdaniu wymieniasz nabój w piórze na nowy
                          18.zanim wyjdziesz z zakrętu krzyczysz 'strom the front!'
                          19.Denerwujesz się ciągle, że nie widzisz własnego crosshaira
                          20.Skaczesz pięć metrów w dół, bo wydaje Ci się, że za długo byś tam zchodził i że przeżyjesz dizeń z 40 hp
                          21.strzelasz przez kazde drzwi zanim wejdziesz
                          22.Kiedy mama każe Ci otworzyć okno to Ty je rozwala i dziwisz się, że stłuczka nie znika ( )
                          23.Używasz spraya w każdej kanalizacji, malując swoje logo
                          24.Gdy widzisz kogoś z latarką, od razu kazesz mu ją zgasić, z obawy przed zauważeniem światła
                          25.Jak coś huknie, odwracasz się i patrzysz, który z kumpli padnie nieżywy na ziemię
                          26.Wychodzisz na ulicę w grupce przynajmniej 4 osób, bo tam wciąż gdzieś czai się snajper........
                          27.Patrzysz na ulicy na śpiacego pijaka i czekasz aż ukaże się jego HP
                          To by było na tyle.
                          Wesołych świąt 4 all.

Skomentuj

Czaruję...
                          X