Zamieszczone przez czarny1906
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
telefon komórkowy do 1000zł
Collapse
X
-
czarny, a możesz powiedzieć dlaczego nie chcesz telefonu z dotykowym wyświetlaczem?
Może miałeś złe doświadczenia z jakimś starym telefonem, w którym ta dotykalność rzeczywiście była do d*py.
W nowych telefonach "dotykalność" działa porządnie. Już nie mówię o GalaxyS bo jest troszkę droższy, ale taki np. Samsung Wave - system bada dobrze się sprawuje. I galaxy i wave wyświetlają takie kolory, że szok :) Cud miód.
Wyświetlacze wcale się specjalnie nie rysują - oczywiście gdy się je jako tako szanuje.
Pozdrawiam.
PS: A e72 to super telefon, również polecam. Chyba wszystkie telefony biznesowe są godne polecenia - trwałość wykonania, długo trzymająca bateria to ich atuty.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaczarny, a możesz powiedzieć dlaczego nie chcesz telefonu z dotykowym wyświetlaczem?
Może miałeś złe doświadczenia z jakimś starym telefonem, w którym ta dotykalność rzeczywiście była do d*py.
W nowych telefonach "dotykalność" działa porządnie. Już nie mówię o GalaxyS bo jest troszkę droższy, ale taki np. Samsung Wave - system bada dobrze się sprawuje. I galaxy i wave wyświetlają takie kolory, że szok :) Cud miód.
Wyświetlacze wcale się specjalnie nie rysują - oczywiście gdy się je jako tako szanuje.
Pozdrawiam.
PS: A e72 to super telefon, również polecam. Chyba wszystkie telefony biznesowe są godne polecenia - trwałość wykonania, długo trzymająca bateria to ich atuty.
Skomentuj
-
Taa porównywanie wyświetlaczy iphonów do reszty to tak jak porównywanie sportowego ścigacza i mzetki owszem i to i to jest w pewien sposób udane ale jak ktoś mi mówi że wyświetlacz w HTC touch pro 2 jest dobry to chyba nigdy nawet w reklamie nie widział iphona... Tak się składa że mam to HTC służbowe i mam ochotę go wyrzucić, dlatego tez mówię stanowcze NIE wyświetlaczom REZYSTANCYJNYM bo np wyświetlacz iphona czy nawet HTC G1 to całkiem inna bajka...
PS klawisze N82przez pierwsze 2 dni wkurzają ale potem śmigasz esy tak jak kozica śmiga po górach, wiem coś o tym bo przesiadłem się z 6630 na N82 i początkowo moje paluchy po prostu nie umiały ale szybko się nauczyły i teraz po roku nawet o tym nie myślę...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mihas66 Zobacz postaTaa porównywanie wyświetlaczy iphonów do reszty to tak jak porównywanie sportowego ścigacza i mzetki owszem i to i to jest w pewien sposób udane ale jak ktoś mi mówi że wyświetlacz w HTC touch pro 2 jest dobry to chyba nigdy nawet w reklamie nie widział iphona... Tak się składa że mam to HTC służbowe i mam ochotę go wyrzucić, dlatego tez mówię stanowcze NIE wyświetlaczom REZYSTANCYJNYM bo np wyświetlacz iphona czy nawet HTC G1 to całkiem inna bajka...
PS klawisze N82przez pierwsze 2 dni wkurzają ale potem śmigasz esy tak jak kozica śmiga po górach, wiem coś o tym bo przesiadłem się z 6630 na N82 i początkowo moje paluchy po prostu nie umiały ale szybko się nauczyły i teraz po roku nawet o tym nie myślę...
---------- Post dodany o 04:55 ---------- Poprzedni post o 04:54 ----------
P.S.
Spis ludności robisz? U nas z takimi HTC chyba chodzą właśnie ; p
Skomentuj
-
chico tak robię a właściwie finiszuje i na temat tego HTC nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa, bateria pod ta aplikacją wytrzymuje ok 3-4h bo jakiś genialny informatyk tak napisał aplikacje że ciągle korzysta z GPSu, wyświetlacz jest tragiczny, bez rysika do niego nie podchodź(o paluchach zapomnij) WM to jedna wielka tragedia-symbian w noki przy tym to sportowa maszyna...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mihas66 Zobacz postachico tak robię a właściwie finiszuje i na temat tego HTC nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa, bateria pod ta aplikacją wytrzymuje ok 3-4h bo jakiś genialny informatyk tak napisał aplikacje że ciągle korzysta z GPSu, wyświetlacz jest tragiczny, bez rysika do niego nie podchodź(o paluchach zapomnij) WM to jedna wielka tragedia-symbian w noki przy tym to sportowa maszyna...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaczarny, a możesz powiedzieć dlaczego nie chcesz telefonu z dotykowym wyświetlaczem?
- nie czuję przycisków, które naciskam
- większość dotykalskich telefonów ma większe gabaryty niż „normalne”.
@wojak737
Ja miałem do czynienia z takim, bo mój kolega taki ma. Jak przyciskałem to brałem coś (najlepiej jakiś długopis) i dopiero wtedy było ok;d
Ale ten telefon nie ma wpływu na mój wybór komórki z normalnym wyświetlaczem. :P
Ale czekam na dalsze propozycje
Skomentuj
Skomentuj