Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

telefon komórkowy do 1000zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez czarny1906 Zobacz posta
    Mnie się zdaje, czy ona ma takie same klawisze numeryczne jak Sony Ericsson K550i?
    Tak. Nie są zbyt wygodne :)

Skomentuj

czarny, a możesz powiedzieć dlaczego nie chcesz telefonu z dotykowym wyświetlaczem?

Może miałeś złe doświadczenia z jakimś starym telefonem, w którym ta dotykalność rzeczywiście była do d*py.

W nowych telefonach "dotykalność" działa porządnie. Już nie mówię o GalaxyS bo jest troszkę droższy, ale taki np. Samsung Wave - system bada dobrze się sprawuje. I galaxy i wave wyświetlają takie kolory, że szok :) Cud miód.
      Wyświetlacze wcale się specjalnie nie rysują - oczywiście gdy się je jako tako szanuje.

Pozdrawiam.

PS: A e72 to super telefon, również polecam. Chyba wszystkie telefony biznesowe są godne polecenia - trwałość wykonania, długo trzymająca bateria to ich atuty.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
        czarny, a możesz powiedzieć dlaczego nie chcesz telefonu z dotykowym wyświetlaczem?

Może miałeś złe doświadczenia z jakimś starym telefonem, w którym ta dotykalność rzeczywiście była do d*py.

W nowych telefonach "dotykalność" działa porządnie. Już nie mówię o GalaxyS bo jest troszkę droższy, ale taki np. Samsung Wave - system bada dobrze się sprawuje. I galaxy i wave wyświetlają takie kolory, że szok :) Cud miód.
        Wyświetlacze wcale się specjalnie nie rysują - oczywiście gdy się je jako tako szanuje.

Pozdrawiam.

PS: A e72 to super telefon, również polecam. Chyba wszystkie telefony biznesowe są godne polecenia - trwałość wykonania, długo trzymająca bateria to ich atuty.
        I tu się zgodzę w 100%. Nowe Samsungi, HTC nie mówiąc już o Apple to już nie takie dotykowce co je trzeba "dotykać" młotkiem ;- )

Skomentuj

Taa porównywanie wyświetlaczy iphonów do reszty to tak jak porównywanie sportowego ścigacza i mzetki owszem i to i to jest w pewien sposób udane ale jak ktoś mi mówi że wyświetlacz w HTC touch pro 2 jest dobry to chyba nigdy nawet w reklamie nie widział iphona... Tak się składa że mam to HTC służbowe i mam ochotę go wyrzucić, dlatego tez mówię stanowcze NIE wyświetlaczom REZYSTANCYJNYM bo np wyświetlacz iphona czy nawet HTC G1 to całkiem inna bajka...

PS klawisze N82przez pierwsze 2 dni wkurzają ale potem śmigasz esy tak jak kozica śmiga po górach, wiem coś o tym bo przesiadłem się z 6630 na N82 i początkowo moje paluchy po prostu nie umiały ale szybko się nauczyły i teraz po roku nawet o tym nie myślę...

Skomentuj

Zamieszczone przez mihas66 Zobacz posta
            Taa porównywanie wyświetlaczy iphonów do reszty to tak jak porównywanie sportowego ścigacza i mzetki owszem i to i to jest w pewien sposób udane ale jak ktoś mi mówi że wyświetlacz w HTC touch pro 2 jest dobry to chyba nigdy nawet w reklamie nie widział iphona... Tak się składa że mam to HTC służbowe i mam ochotę go wyrzucić, dlatego tez mówię stanowcze NIE wyświetlaczom REZYSTANCYJNYM bo np wyświetlacz iphona czy nawet HTC G1 to całkiem inna bajka...

PS klawisze N82przez pierwsze 2 dni wkurzają ale potem śmigasz esy tak jak kozica śmiga po górach, wiem coś o tym bo przesiadłem się z 6630 na N82 i początkowo moje paluchy po prostu nie umiały ale szybko się nauczyły i teraz po roku nawet o tym nie myślę...
            Mowa tu oczywiście o wyświetlaczach pojemnościowych!

---------- Post dodany o 04:55 ---------- Poprzedni post o 04:54 ----------

P.S.
            Spis ludności robisz? U nas z takimi HTC chyba chodzą właśnie ; p

Skomentuj

chico tak robię a właściwie finiszuje i na temat tego HTC nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa, bateria pod ta aplikacją wytrzymuje ok 3-4h bo jakiś genialny informatyk tak napisał aplikacje że ciągle korzysta z GPSu, wyświetlacz jest tragiczny, bez rysika do niego nie podchodź(o paluchach zapomnij) WM to jedna wielka tragedia-symbian w noki przy tym to sportowa maszyna...

Skomentuj

Zamieszczone przez mihas66 Zobacz posta
                chico tak robię a właściwie finiszuje i na temat tego HTC nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa, bateria pod ta aplikacją wytrzymuje ok 3-4h bo jakiś genialny informatyk tak napisał aplikacje że ciągle korzysta z GPSu, wyświetlacz jest tragiczny, bez rysika do niego nie podchodź(o paluchach zapomnij) WM to jedna wielka tragedia-symbian w noki przy tym to sportowa maszyna...
                Masz w 100% rację. Dotykałem, bawiłem się tym HTC i niestety trzeba mieć zdrowe nerwy żeby na tym działać. Nowe HTC to przepaść do tego co sobą reprezentuje ten "smartfon"..

Skomentuj

Nie na temat...
                  Miał ktoś kiedyś lg ku990? Ja byłem szczęśliwym posiadaczem przez krótki czas. Dotykowy działał w nim jak sprzęgło w rowerze :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                    Oprócz tego, że ich nie lubię to:
                    - nie czuję przycisków, które naciskam
                    - większość dotykalskich telefonów ma większe gabaryty niż „normalne”.

@wojak737
                    Ja miałem do czynienia z takim, bo mój kolega taki ma. Jak przyciskałem to brałem coś (najlepiej jakiś długopis) i dopiero wtedy było ok;d
                    Ale ten telefon nie ma wpływu na mój wybór komórki z normalnym wyświetlaczem. :P

Ale czekam na dalsze propozycje

Skomentuj

Czaruję...
                    X