Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nasze projekty w 3D. SOLID WORKS i inne

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tak zaczerpnięta z zdjęcia

Skomentuj

Ja dopiero zaczyna tworzyć w Google SketchUp wiec szału nie ma puki co.

Skomentuj

Projekty robione Autodesk 3ds Max 9
        Last edited by Pajol; 23.06.2011, 09:17.

Skomentuj

Projekt zrobiony już jakiś czas temu

Autodesk INVENTOR 2010

Skomentuj

O pojawił się temat, który od dawna mnie już kręci czyli grafika 3d :)
            Niestety już dawno nic nowego nie wydziergałem, brak czasu. Ale niedługo postaram się coś nowego wyrzeźbić i pod szlifować rendering.

Z programów do modelowania to polecam mimo wszytko bardziej Rhinoceros 3d od Solidworksa. Jest przyjemniejszy w modelowaniu, szczególnie tych bardziej nietypowych powierzchni. Ewentualnym minusem jest to, że elementy składają się z powierzchni. Nie są pełne jak w Solidworksie.

Wrzucam zbiór prac, które pewnie już większość widziała, ale będzie w jednym miejscu:

Było tego dużo więcej jak znajdę to dorzucę screeny z modelowania...
            Last edited by nonameplum; 26.06.2011, 13:24.

Skomentuj

W razie czego polecam sie jesli chodzi o Catie V4 i V5, na codzien jestem konstruktorem wiazek elektrycznych do Audi, wiec jak ktos ma jakies pytania co do elektryki audi A3 to smialo

Skomentuj

Zamieszczone przez chamartin Zobacz posta
                na codzien jestem konstruktorem wiazek elektrycznych do Audi, wiec jak ktos ma jakies pytania co do elektryki audi A3 to smialo
                jak czytam twoje wypowiedzi na forum to az sie boje grzebac w tym aucie :???:
                ktory dokladnie model projektowales?

Skomentuj

jak juz pisalem Tobie w PW, to nie musze miec wiedzy elektrycznej, bo jestem od modeli 3d, dlatego w tym temacie sie wypowiedzialem, ale mniejsza o to poprostu SLUZE POMOCA JESLI CHODZI O CATIE v4 i v5

Skomentuj

Czaruję...
                  X