Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co jest z tym forum?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co jest z tym forum?

No właśnie, o to jest pytanie - ledwo chodzi a wejście na nie po przykładowo 22 (ogółem w nocy) nie jest możliwe, wygląda to tak jakby ktoś sobie go hostował u siebie i szedł spać wyłączając komputer, tym bardziej mnie to denerwuje, że większość czasu jak chce wejść na forum to jest właśnie w nocy.

Często pada serwer dlatego forum jest nieczynne. A że to dzieje się kilka razy na tydzień? Bywa, życie.

Skomentuj

To co to za dziadowski serwer?

Skomentuj

jeżeli dobrze pamiętam to forum hostuje www.superhost.pl

Skomentuj

patrzac na revDNS to moze to byc jakis VPS, ktory siada (bo pingi przechodza jak lezy HTTP), tak wiec moze ktos sobie z czyms nie radzi i jak sie wywali to tylko robi restart z panelu

Skomentuj

Faktycznie ten temat staje się trochę irytujący :huh:. Niestety ale większość z nas korzysta z forum w godzinach późno popołudniowych-wieczornych i te częste pady są denerwujące.
            ...na szczęście-nieszczęście mamy wakacje...

Skomentuj

Zamieszczone przez somac Zobacz posta
              nie wszyscy!

Faktycznie ten temat staje się trochę irytujący
              normalnie pewnie moja kobieta by sie nawet ucieszyla, ze nie siedze przy kompie i nie dlubie w czyms
              ale teraz to ten temat mnie bardzie irytuje bo nie mialem dostepu do skrzynki z adresami :(
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wakacje?... a co to takiego? :P

Szczerze mówiąc też mnie to trochę irytuje - ale...
                Nie wiem czy te pady to wina serwera, hosta czy jeszcze czegoś innego - kompletnie się na tym nie znam. Zakładam, że duże znaczenie mają tutaj sprawy finansowe - z jednej strony serwis jest kompletnie darmowy i bez reklam - z drugiej strony pojawia się jakaś tam jego niestabilność... coś za coś. Szczerze mówiąc nie przeszkadzałoby mi jego dofinansowanie (jeśli to w czymś pomoże, bo, jak pisałem, nie znam się na tym i nie wiem czy to kwestia wykupienia miejsca na jakimś "mega serwerze" czy co...). I tutaj pytanie - ściepa czy reklamy?

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                  I tutaj pytanie - ściepa czy reklamy?
                  zdecydowanie to pierwsze!

jutro pogadam z bratem, jest informatykiem, robi jakies mega miedzynarodowe strony, sklepy itd internetowe
                  ma wykupiony jakis hiper serwer we francji
                  moze cos na pomoze
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Warto byłoby pogadać z Yoshim (bo skontaktować się z Q to pewnie problem może być) na ten temat.

Skomentuj

Ściepa!!!!
                      marcinsywala.pl
                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                        Wakacje?... a co to takiego? :P
                        chłopaki wakacje w sensie urlopy. Ja też już zapomniałem jak pięknie było kiedy człowiek miał 2 m-ce laby.

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                        normalnie pewnie moja kobieta by sie nawet ucieszyla, ze nie siedze przy kompie i nie dlubie w czyms
                        Hehe, borykam się z tym samym problemem. Ale jak robiłem przy remoncie to nie było jęczenia że siedzę i dłubię :lol:

Skomentuj

Jak robiłem szafkę zamiast kolumn, to też nie było jęczenia

Sent from my Milestone using Tapatalk

Skomentuj

Czaruję...
                          X