No właśnie, o to jest pytanie - ledwo chodzi a wejście na nie po przykładowo 22 (ogółem w nocy) nie jest możliwe, wygląda to tak jakby ktoś sobie go hostował u siebie i szedł spać wyłączając komputer, tym bardziej mnie to denerwuje, że większość czasu jak chce wejść na forum to jest właśnie w nocy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co jest z tym forum?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez somac Zobacz posta...na szczęście-nieszczęście mamy wakacje...
Zamieszczone przez somac Zobacz postaFaktycznie ten temat staje się trochę irytujący
ale teraz to ten temat mnie bardzie irytuje bo nie mialem dostepu do skrzynki z adresami :(Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez somac Zobacz posta...na szczęście-nieszczęście mamy wakacje...
Szczerze mówiąc też mnie to trochę irytuje - ale...
Nie wiem czy te pady to wina serwera, hosta czy jeszcze czegoś innego - kompletnie się na tym nie znam. Zakładam, że duże znaczenie mają tutaj sprawy finansowe - z jednej strony serwis jest kompletnie darmowy i bez reklam - z drugiej strony pojawia się jakaś tam jego niestabilność... coś za coś. Szczerze mówiąc nie przeszkadzałoby mi jego dofinansowanie (jeśli to w czymś pomoże, bo, jak pisałem, nie znam się na tym i nie wiem czy to kwestia wykupienia miejsca na jakimś "mega serwerze" czy co...). I tutaj pytanie - ściepa czy reklamy?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaI tutaj pytanie - ściepa czy reklamy?
jutro pogadam z bratem, jest informatykiem, robi jakies mega miedzynarodowe strony, sklepy itd internetowe
ma wykupiony jakis hiper serwer we francji
moze cos na pomozeJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaWakacje?... a co to takiego? :P
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postanormalnie pewnie moja kobieta by sie nawet ucieszyla, ze nie siedze przy kompie i nie dlubie w czyms
Skomentuj
Skomentuj