Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

HTC HD7 czy 7Pro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

HTC HD7 czy 7Pro

jak w temacie ktos ma ktorys z nich? ktory wybrac? parametry techniczne identyczne 7pro jest mniejszy ale grubszy i ma kalwiature qwrty a hd7 wiekszy wyswietlacz ale bez klawiatury ma ktos jakis pomysl?

Musi być z Win7?

Skomentuj

No to skoro mają identyczne parametry to patrz na soft - taki który najlepiej Tobie pasuje. A jeżeli soft taki sam to wtedy rodzaj obudowy/rozmiar wyświetlacza - taki który Tobie pasuje. Ot, cała filozofia :).

Skomentuj

wlasnie hd7 jest wiekszy ma wielki fajny ekran a pro ma klawiature soft taki sam bebechy takie same to w sumie 2 te same urzadzenia w innych obudowach

tak tylko na windzie bo nie ma problemu z zadnymi aplikacjami, zalezy mi na pakiecie office, aby pokerstars chodzil bez problemu i gps.

Skomentuj

Skoro wymóg to Windows to HD7 bez dwóch zdań ; )

Sam rok temu kupowałem HTC i wybierałem między Win6.5 w HD2 a Androidem w Desire.. wybór padł na Desire jednak.

Skomentuj

HD7 powinien się sprawdzić. WP7 fajny system. Mam HTC Trophy zakupionego tylko i wyłącznie pod pracę magisterską, bo robiłem aplikację pod ten system. Jakoś tak mnie do siebie przekonał, że go sobie zostawiłem. Do tego wgrałem sobie wersję beta WP7 Mango, to już zupełnie system chodzi jak złoto. Takiej płynności i szybkości działania to nawet ciężko szukać u IPhone :).

Skomentuj

i chyba padl wybor na hd7 wyszedl jakis nowy htc na s ale ma 1,5gb wspomagane micro sd ale jest na androidzie co mi nie podchodzi ;/

Skomentuj

Sensation.. wczoraj go oglądałem.

"WITH HTC SENSE 3.0" radzi sobie to.. nie można powiedzieć ; >

Skomentuj

niestety mala pojemnosc dysky a juz android go zupelnie przekresla ;/

---------- Post dodany o 20:00 ---------- Poprzedni post o 20:29 ----------

trudno padlo na androida, na WP jest poki co malo aplikacji a o automapie przez dluzszy czas mozna zapomniec wiec zamawiam samsung galaxy s II najbardziej jak do tej pory zaawansowany technologicznie i najlepszy smartphone na rynku. Zdam relacje jak dojdzie i sei jakis czas nim pobawie

Skomentuj

Czaruję...
                  X