Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Google chrome mi się popsuł...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Google chrome mi się popsuł...

Może to nie tematyka forum ale skoro offtopic to pełną gębą :)
    Sprawa wygląda tak-ściągałem jakiś plik, podczas ściągania przeglądarka zawiesiła się i już nie chce działać Wyskakuje błąd "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana, kliknij ok aby zakończyć". Reinstalcje i temu podobne czynności nie pomagają, dodam też że u kolegi jest ten sam problem. Jakby ktoś wiedział co z tym zrobić to poproszę o pomoc :) Tylko proszę nie piszcie żebym przerzucił się na FF czy cokolwiek innego bo nie o to tutaj chodzi

http://www.google.com/support/forum/...96650520&hl=pl
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

No to do zamknięcia Dzięki :)

Skomentuj

Widzę że nikt mi tematu nie zamknął...no to mam jeszcze jedno pytanie co do chroma. Dzieje się rzecz dziwna bo w pasku wyszukiwania zawsze domyślnym engine'm było google a teraz usilnie mimo tego że ciągle zmieniam pcha mi się tam Yahoo które jest totalnie beznadziejne. Wie ktoś jak pozbyć się intruza? :)

Skomentuj

W firefoxie wystarczyło zastosowac się do porad które wyskakuja po wpisaniu w google np "jak ustawic google jako domyslna wyszukiwarke firefox". Mozesz sprobowac tak z chromem, byc moze tek ktos zamiescil taki poradnik do tej wyszukiwarki.

Skomentuj

To nie pomaga. Ustawiam google jako domyślną a po restarcie programu chamsko wcina się ponownie Yahoo, nawet usunięcie go z listy engine'ów nic nie daje.

Skomentuj

Czaruję...
            X