Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pomoc w wyborze konsoli dj

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pomoc w wyborze konsoli dj

witam wszystkich .

mam pytanie ponieważ chce kupic 2 kompakty ale nie wiem jakie
    -http://www.djbox.pl/product-pol-1459-Reloop-RMP-1-Scratch-B-MK2-.html
    -http://www.djbox.pl/product-pol-2499-Reloop-RMP-2-MK2-powystawowy-.html

i tu mam dylemat które brać ?

ceny sa takie same wiec nie wiem .

z góry dziękuje za odpowiedź:)

Wolałbym kupić używane pionki. Kolega miał kiedyś w lokalu jakieś reloopy i dziadostwo co chwile się zawieszało tak więc nie polecam. Tylko przy kupnie używanych player'ów koniecznie trzeba je przetestować bo wiele egzemplarzy jest mocno wyeksploatowana. Tanie denony Dns 1000 też się nadają, wyglądają jak zabawki ale idzie na nich dobrze zagrać.

Skomentuj

tylko na allegro nie ma używek pionerów sa ale ok 1500 za sztuke

Skomentuj

To szukaj denon'ów. Powinieneś dostać parę za mniej jak 2000 tysiące, może też trafisz wyższy model DNS1200. Ale primo to tak jak mówiłem sprawdzić wszystkie przyciski, pitch itd bo łatwo się wbić na minę.

Skomentuj

dzięki za odp.
          a co sadzicie o numarkach?

Skomentuj

numark mi się wydaje gorszy od reloopa

cdj-200 za 2000zl parkę da radę kupić, ale się nie opłaca bo za 1400zl za sztukę można mieć cdj-800

Skomentuj

Reloop jak kolega Shiver mówił dziadostwo, cały czas się psuja lesery w napedach i nie czytaja płyt, brak tez usb. O numarkach moge powiedziec tyle że mój brat ma ndx400 i jak narazie zero problemów, jak długo zobaczymy, jak by co to 3 lata gwarancji.

Skomentuj

aa czyli reloppy odpadaja?

Skomentuj

a jeszcze jedno pytanie to jak brać reloopa rmp 2 czy numarka ndx 400?

---------- Post dodany o 13:49 ---------- Poprzedni post o 13:45 ----------

numark mnie mierdzi bo ma usb i nie bede musiał chodzić z setkami płyt tylko z pendrive

Skomentuj

Czaruję...
                  X