Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie satelitek SAMSUNG

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamówienie satelitek SAMSUNG

Witam, mam możliwość zakupu satelitek od kina domowego SAMSUNG HT-C350 za 11zł. Sam sobie dwie szt zamówiłem na testy. Dziś je podłącze bo właśnie do mnie dotarły. Jeśli było by zainteresowanie mogę się zająć zbiorowym zamówieniem.
    O to foty tych głośników:
    2011-11-29 16.10.03 [800x600].jpg

2011-11-29 16.10.18 [800x600].jpg

2011-11-29 16.11.21 [800x600].jpg

Należy się tylko pospieszyć z zamówieniem aby mi w hurtowni cen nie zmienili.
    W razie co można listę zorganizować do powiedzmy 4 grudnia do godziny 23:59:)

Gra to jakoś w miarę?

Skomentuj

pewnie w miare tak jak i philipsy
      cena...
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Gra to niestety slabo. Zero basu. Bardziej jako srednio-wysokotonowe co prawda obudowa plastik i to pseldo br, dwa male otwory z tylu ale z 2strony czego sie spodziewac za 11zl

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Skomentuj

Tia, słyszałem to "co to za afrykański shit ? " Nie warto nawet do testów. Chyba ze komuś się podoba dźwięk jak z telefonu komórkowego.

Skomentuj

tak philipsy lepsze
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Po ostatniej wizycie w Mix Electronics naprawdę doceniłem swój sprzęt. Samsung montuje to teraz wszędzie, do wyższych modeli plastikowych kin domowych (nie wiem jak mozna tak 1000zł wywalić w błoto), do mini wieży (tutaj 800zł wywalone w bloto), do jakiśtam głośniczków jeszcze. Są różne rozmiary z tej serii. Z ciekawości zdjałem maskownice i macałem bodajrze 13cm wersje od mini wiezy. Wychylenie jak na 13cm po prostu dramatycznie małe, nie wiem w ogóle jak można zapłacić 800zł za wieżę z kolumnami, które mają coś takiego na basie, i pewnie żadnej zwrotnicy poza kondensatorem na wysokotonówkę... DRAMAT PO PROSTU.

Subwoofer od tego kina Samsunga jest po prostu wspaniały. Jego pasmo kończy się tam, gdzie odcina się filtrem DP prawdziwy, rasowy subwoofer

Skomentuj

Po przesluchaniu wczoraj troche ich moge stwierdzic ze tak:
                Philipsy lepiej graja:) no cóż bedą na komputerówki dla siostrzenicy :) a mialem do nich spore nadziej

Skomentuj

Też to słyszałem u koleżanki w kinie domowym. Ładnie to może wygląda ale do słuchania muzyki się nie nadaję, ot wydaję z siebie dźwięki i tyle.

Skomentuj

Zamieszczone przez DeKeR Zobacz posta
                    Philipsy lepiej graja
                    Ulżyło mi

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                      Ulżyło mi
                      Mi też, bo z jednej strony takie coś potrzebuję do testów wzmacniaczy a z drugiej szkoda kasy na kolejne wynalazki.. :)

Skomentuj

Czaruję...
                      X