Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co sądzicie o tym wzmacniaczu ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co sądzicie o tym wzmacniaczu ?

Ktoś coś wie o tym wzmacniaczu ? http://allegro.pl/show_item.php?item=36830077
    Docelowo wzmacniacz miałby napędzać beyme power12 albo wersje 15'. Zastanawiałem się nad kupnem od dłuższego czasu ale najpierw chciałbym sie dowiedzieć o nim troche od was.

Z góry dzięki Patryk

a do czego Co potrzebny ten wzmacniacz?? do suba??przecież to jakaś estradówka...
    pozatym to wiatraki będą szumieć...

Skomentuj

przerost formy nad treścią

Skomentuj

hmm ale tak ogolnie to wiesz cos o nich SW?? bo wygladaja troche za bardzo festyniarsko jak na estradowke i sa mi sie zdaje opdejzanie tanie...

Skomentuj

Wzmak jest naprawde niezły ale nie do domciu,wiem bo sam na estradzie grałem.Jedyne wyjście to przeróbka chłodzenia na włącznik termiczny bo inaczej wiatraki nie dają żyć.Co do Beymy to za duża moc!Proponuje sie lepiej porozglądać.
          PZDR

Skomentuj

sam nie miałem z nimi do czynienia ale słyszałem że jedyną solidnie wykonaną częścią jest wtyczka zasilania....

Skomentuj

:) LOL hehehe to zes mnie rozbawil... dobre. to chyba wszystko jasne :)

Skomentuj

Sound Wave, jeszcze bys chciał mieć taką wtyczke,he,he!Oczywiście jeśli to orginał.
                PZDR

Skomentuj

Ludzie, ja nie napisałem se tego posta tak dla jaj. Jeden mówi, że ta końcówka to gówno a drugi że dobra, zdecydujcie sie i powiedzcie bo ja naprawde myśle nad jej zakupem.

Skomentuj

Patryk, macaj temat czy to orginał,bo jak tak to warto.Ja na starszych modelach śmigałem bez problemów.Zajrzyj jeszce na www.elmuz.com.pl czy jakos tak,teraz tylko na tym sie opieram.
                    PZDR

Skomentuj

Ok, dzięki umberto. Czyli mówicie, że te wentylatory moge być troche denerwujące... ? Da sie coś z tym zrobić, może jakiś regulator obrotów czy coś ?

Skomentuj

to jak wentylator halasuje czesto zalezy od samego wentylatora... a nie od jego obrotow. ale nie sadze zeby to pracowalo glosniej od nowych kompow, a pracuje raczej ciszej. a dzwiek komputera ci chyba nie przeszkadza przy muzyce...

Skomentuj

może chłodzenie wodą??

Skomentuj

Ale jaja... Pobór napiecia max 8A Hahahaha, dobre :P

Jak chesz końcówki estradowe pewne to zajzyj tu http://sinus.cfu.com.pl/ wiem bo mam :) i jestem zadowolony ale fakt faktem, jak do domu to wymuszone chłodzenie to zły pomysł :)

Skomentuj

nie wiem ja oglonie wyznaje zasade ze jak glosnik estradowy to i wzmak estradowy. a jak domowy to i wzmak do tego odpowiedni....

Skomentuj

Czaruję...
                              X