Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

numark vs pioneer

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

numark vs pioneer

witam wszystkich. mam problem bo chce kupic sobie konsole i nie wiem co mam wybrac .
    mam okazje teraz kupić pioneera http://allegro.pl/odtwarzacz-pioneer...013129743.html

lub numarka http://allegro.pl/odtwarzacz-dj-numa...992512575.html

. numark ma usb a pioneer nie ma i nie wiem co brać

z góry dziękuje

Zdecydowanie pionek.

Skomentuj

czyli nie decydowac sie na numarka tylko odrazu brać pioneera?

Skomentuj

Ja bym tak zrobił.

Skomentuj

a grał ktoś a tych cdj-200 już?

jak sie gra? nic sie nie psuje w nich?

Skomentuj

No grałem, jest to najtańszy "dorosły" odtwarzacz. Psuć się psuje jak w każdym, standard co może paść to play/cue, laser, mechanizm wysuwania płyty, jog etc. Jednak to jest rzaaaadkość, mimo że to tanie playery to są bardzo wytrzymałe i solidne. Zresztą na googlach powinieneś znaleźć mnóstwo informacji o ew. usterkach. Jedna uwaga, ma problem z czytaniem mp3 VBR, ale taki denon Dns1000 też sobie z nimi nie radzi.

Skomentuj

pioneer to solidny sprzęt, nie powinno ci się nic zepsuć, chyba że się laser zużyje, ale na rynku to jest najbardziej solidne

moi znajomi mają, co ja mogę powiedzieć problemów zero tylko, że to jest niższa półka wyrobów tej firmy i po tym jak grali na cdj-800 mówili ze lepszy sprzęt i że nie rozjeżdża się muzyka tak jak na 200, może warto dozbierać do 800? bo swego czasu widziałem po 1500 za sztukę na allegro : >

po numarku niczego dobrego bym się nie spodziewał, nie bez przyczyny pioneer tyle kosztuje

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                że to jest niższa półka wyrobów tej firmy i po tym jak grali na cdj-800 mówili ze lepszy sprzęt i że nie rozjeżdża się muzyka tak jak na 200
                Eeee tam, na 200 idzie spokojnie zrobić perfekcyjne przejście, kwestia się skupić a nie gapić na lachony

Skomentuj

a czym sie rużni pioner cdj-200 od cdj-200s ?

a czyli moge bez problemu kupować te pionki?

czytałem ze maja problem z formatem mp3 cos , ale jak bede nagrywał sobie nuty jako format CD to bedzie wszystko chulało jak trzeba?

---------- Post dodany o 19:44 ---------- Poprzedni post o 19:38 ----------

http://allegro.pl/super-cd-omt-3000-...013668911.html to jest jakaś podrobka?

Skomentuj

Zamieszczone przez kubus_GDS Zobacz posta
                    a czym sie rużni pioner cdj-200 od cdj-200s ?
                    Nie zwróciłem jakoś na to S nawet nigdy uwagi, no i różni

a czyli moge bez problemu kupować te pionki?
                    Pamiętając że to używany sprzęt-tak.

czytałem ze maja problem z formatem mp3 cos , ale jak bede nagrywał sobie nuty jako format CD to bedzie wszystko chulało jak trzeba?
                    Tak jest.

http://allegro.pl/super-cd-omt-3000-...013668911.html to jest jakaś podrobka?
                    Jakiś szmelc, ja bym nie ryzykował.

Skomentuj

tyle ze do tego pionka mam kilkanaście kilometrów bo ja mieszkam na wsi a koles jest z miasta 20 km dalej, i pewnie bede miał możliwośc sprawdzenia go ,

Skomentuj

No to masz odpowiedź :)

Skomentuj

dziękuje wszystkim za odp :)

---------- Post dodany o 16:14 ---------- Poprzedni post o 20:36 ----------

a jeszcze jedno pytanie czy opłaca sie bardzo dopłacić tyle kasy do cdj200? do za 1000 mam x2 cdj100s

Skomentuj

a jeszcze jedno pytanie czy opłaca sie bardzo dopłacić tyle kasy do cdj200? do za 1000 mam x2 cdj100s
                            Sam sobie odpowiedz. Jeżeli chcesz mieć sprzęt tylko do nauki i czasem do popykania na imprezie to nawet setki starczą, znam takich co grają z traktora i są zadowoleni, kwestia potrzeb/zasobności portfela/kaprysu. Możesz kupić teraz tanie setki i odkładać na cdj850 które w mojej opinii są playerami w 100% wystarczającymi a jeszcze nie horrendalnie drogimi.

Skomentuj

chyba sie skusze na 200 ciekawia mnie

---------- Post dodany o 16:37 ---------- Poprzedni post o 16:31 ----------

i gitara kupiłem juz ja . dziekuje za odpowiedz wszstkim a szczególnie tobie shiver

Skomentuj

no pewnie ze przejscie sie zrobi na 200 ;D

ja sobie kupiłem kontroler do traktora i tyle co dla mnie do zabawy wystarczy, nie planuje przyszłości z tym fachem : >

Skomentuj

własnie odebrałem tego pionka i powieim wam ze rewelacja , szystko chodzi bardzo dobrze pare rysek jest ale nie widocznych. a koleś bardzo uprzejmy i kulturalny dał mi poza aukcja 3 miesiace gwarancji. prze fajnyy chłop

Skomentuj

własnie odebrałem tego pionka i powieim wam ze rewelacja , szystko chodzi bardzo dobrze pare rysek jest ale nie widocznych. a koleś bardzo uprzejmy i kulturalny dał mi poza aukcja 3 miesiace gwarancji. prze fajnyy chłop
                                    No to jest duża szansa że sprzęt nie jest styrany, miłej zabawy

Skomentuj

Trzeba uważać, bo większej lichwy jak w sprzęcie djskim na allegro nie znajdziesz. W 80-90% opisy nie zgadzają się ze stanem realnym, praktycznie każdy próbuje w chu** cie zrobić

dobrze, że Ci się udało kupić sprawny sprzęt :>

Skomentuj

własnie bardzo fajnie ze sie mi taka sztuka znalazła , lacz teraz bede musiał szukać drugiej takiej sztuki, ale wydymac sie nie dam

Skomentuj

Czaruję...