Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

DVD *.TXT

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

DVD *.TXT

CZesc nie wiem gdzie o to zapyac a ze czesto bywam na tej stronce t postanowilem zamiescic moje pytanie wlasnie na niej

Otórz mam DVD Philips DVP630 i mam problem z odtwarzniem dvixÓw a dokladniej napisow zapisanych w txt nie wiem jak sobie z tym poradzic zrobilem juz upgread softu ale dalej jest to damo
    moze trzeba gdzies to jeszcze w łaczyc Nie mam pojecia HELP!!!!!!!

Za pomoc z gory dzieki Nara

Jesli wszelkie sposoby zawiodly zajrzyj do instrukcji.
    Pozdro
    Dexter

Skomentuj

Tyle o ile wiem (bo mój kumpel miał taki sam problem) to napisy nie mogą być w rozszerzeniu txt tylko muszą być w jakimś tam innym.

Skomentuj

no wiem mosza byc w *.srt ale musial bym wtedy caly film przerabiac do tych napisów a tego mi sie nie usmiecha robic mam za malo czasu Chociaz ......Tylko jest problem z progami szukalem ostatnio i cos znalazlem ale nic nie dzialalo
        Zna ktos jakies proste programy do konwersji z *.tct do *.srt ???????

[ Dodano: 18-12-2004, 11:09 ]
        hehe smieszne Dexter.............:|

Skomentuj

Nie to nie jest smieszne. To smutna prawda. Wiekszosc ludzi nigdy nie zaglada do instrukcji myslac ze sa na tyle inteligentni ze wszystko wiedza i instrukcja im jest do niczego nie potrzebna. Udzielam sie na kilku forach i na 95% problemow poruszanych i zwiazanych z jakims tam sprzetem odpowiedz mozna znalezc w instrukcji lub helpie jezeli problem dotyczy programu.
          Pozdro
          Dexter

Skomentuj

hmm Dexter:sorry jesli cie urazilem"Myslalem ze sobie rzartujesz jak niektorzy na tym forum ktorzy w rzywe oczy nabijaja sie z ludzi szukajacych pomocy ,uwarzajac sie za niewiadomo kogo J
            a nie naleze do tej grupy ludzi ktorzy nie czytja instrukcji
            Przeanalizowalem ja od deski do deski i nic tam nie ma.
            Wnecie wedlog specyfikacji ten odwarzacz powinien czytac txt ale tego nie robi
            Dlatego napisalem na forum bo moze jest odemnie ktos madrzejszy

Dzieki za posty i czekam dalej na jaka pomoc 3majcie sie

Skomentuj

Czaruję...
            X