Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy warto kupic DIY?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy warto kupic DIY?

Witam!
    Moje obecne głośniki kompletnie mnie nie zadowalają (2.1 podpięte do komputera) stąd chęć kupna czegoś lepszego, przeglądając oferty znalazłem coś takiego
    Czy warto? Czy jednak lepiej kupić firmowe? Cena tych wydaje sie trche za duża
    http://allegro.pl/kolumny-diy-tonsil...070269405.html
    Z racji tego, że nie mam dużego doświadczenia w tym temacie, proszę o radę :)

Tych kolumn które zaproponowałeś moim zdaniem zdecydowanie nie warto, ale tak w ogóle diy jest na pewno lepszym rozwiązaniem niż pójść i kupywać nowe, przepłacisz bo z reguły stawia się na wygląd, a nie na brzmienie.

Skomentuj

Jak masz malo kasy to raczej nie warto. Lepiej kupic uzywane gotowce dobrej marki.

Skomentuj

Czasami można kupić używane diy jeżeli wiemy kto robił projekt i skrzynkę a cena jest uczciwa. W tych kolumnach co zaproponowałeś zwrotnica nie jest zaprojektowana pod te głośniki które tam siedzą, GDM jest po regeneracji która nie wiadomo czy została poprawnie zrobiona, brak frezów pod głośnikami. Ogólnie mówiąc kolumny zrobione "na pałę" prawdopodobnie przez kogoś kto się na tym nie zna.

Skomentuj

Warto kupić, jeśli cena nie jest z kosmosu, a aukcja nie trafiła do wątku "allegro speszyl ałard" :) Bo jak trafiła, to lepiej omijać takie okazje.

Skomentuj

Czaruję...
          X