Oczywiście, że można, no ale jęczy... Takie trochę na siłę a chyba nie o to chodzi jak chcemy żeby sprzęt trochę posłużył... :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wkrętak akumulatorowy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dolphin123, wydaje mi sie iz samo napiecie we wkretarce to nie wszystko, przekladnia z silnika na sama koncowke jest najwazniejsza. Na przyklad moge porownac, bo mam obie wkretarki, black&deckera 14v z makita 12v. To makity nie idzie zatrzymac reka a B&D jestem w stanie. Co nie swiadczy o zlej klasie B&D bo nia dzialam od ponad 4 lat i jestem zadowolony. Raz porzyczylem jakas od sasiada boscha zielonego, to nie moglem tym pracowac, pewnie przyzwyczajenie, ale jak pierwszy raz wziolem makite do reki to teraz ciagle ja zabieram tacie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaOczywiście, że można, no ale jęczy... Takie trochę na siłę a chyba nie o to chodzi jak chcemy żeby sprzęt trochę posłużył...Ja moją robiłem testy, normalnie kręce wkręty wkrętarką a ixo jest do rozkręcania wzmaków itd...
Skomentuj
-
W temacie mikro wkrętarek to przy okazji robienia śniadaniowych zakupów w Lidlu kupiłem sobie to :)
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_31129.htm
Za 69 zł nawet się nie zastanawiałem. Walizka, bity, 3 lata gwarancji. Wkręty KG w wiórówkę wkręca. Katować nie zamierzam bo mam dużą wiertarko-wkrętarkę.Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
Skomentuj