Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaka konsola? Xbox kinect czy play stataion move.... Dylemat...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaka konsola? Xbox kinect czy play stataion move.... Dylemat...

Jak w temacie, od dwóch tygodni nie mogę podjąć decyzji :( I to i to ma swoje wady i zalety.

Proste !
    Jak nie masz kasy na oryginały to bierz X'a
    Jak masz kasę na oryginały to bierz P3

Skomentuj

Ja ostatnio przekonałem się, że X-boxa nie podłączysz do amplitunera bez HDMI(nie ma wyjścia dźwięku cyfrowego ani analogowego) natomiast PS3 ma wyjście optyczne. W moim przypadku X-box jest skreślony, a co do innych właściwości to się nie wypowiem , bo testowałem tylko PS3. Bez dzwięku nie grałem na X-boxie.

Skomentuj

Hehe, co za brednie.
        Xbox w wersji nie arcade czyli chyba każdej z dyskiem ma wyjście HDMI oraz wyjścia analogowe (chinch), na tej przejściówce "analogowej" jest gniazdo optyczne i jest to kabelek standardowego wyposażenia, nawet wersja arcade ma wyjście optyczne bo ma ten kabelek.

Np. taki kabelek po to ma wyjście z szerokiej wtyczki z boku żeby zaraz obok tego wyjścia wpiąć optyka:
        http://allegro.pl/orginalny-kabel-xb...187081115.html
        Niestety nie znalazłem foto od drugiej strony.

Tu jest inna wariacja przejściówki:
        http://allegro.pl/xbox-360-audio-ada...114993804.html

Skomentuj

Ja nie napisałem, że nie ma wyjścia cyfrowego, Bo ma HDMI. Ja napisałem, że nie da się podłączyć do ampli bez HDMI, bo ja tej przejściówki nie miałem. A dźwięk analogowo faktycznie można podłączyć. Było to duże gniazdo a na końcu kabla było tylko 3 rca. Nie wiem co to była za wersja, ale nie mogłem podłączyć cyfrowego dźwięku. A nie mam TV, żeby podłączyć przez tv analogowo.

Skomentuj

To tak jak bym napisał że kupiłem xboxa bez kabli i był do bani bo go nie mogłem podłączyć do telewizora więc kupiłem PS3 bo ma kable

Skomentuj

Troche tak to zabrzmiało. Ale niestety u mnie na moim sprzęcie bez tych kabelków bym tego nie podłączył.

Skomentuj

Ja posiadam Xboxa 360 z przeróbka RGH, jezeli mialbym wybierac tak jak wczesniej mialem dylemat wzialbym Xboxa.
                Niestety jako ze konsola jest dlugo obecna na rynku najnowsze tytuły gier zdecydowanie lepiej wyglądaj na mocnym PC.

Skomentuj

PS3 ma jedna dużą zaletę, a mianowicie Blu-ray. Jak nie masz odtwarzacza stacjonarnego, to wtedy PS3 jest dobrą opcją :)

Skomentuj

Kupiłem XBoxa. Jak dla mnie rewelacja, zwłaszcza kinect.

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Skomentuj

Czaruję...
                    X