Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

L'acoustics K1 w Czechach

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

L'acoustics K1 w Czechach

IMG_0363.jpgIMG_0388.jpgIMG_0394.jpgIMG_0352.jpgIMG_0355.jpg

ale o co chodzi?
    uzupelnij opis albo KOSZ!

Skomentuj

Ładne,zwłaszcza te śmietniki...

A na poważnie,jeśli chcesz pogadać o sprzęcie PA to zapraszam na estradowiec.pl

Skomentuj

Moj przedeszly post sluzy do tego zeby popatrzec jak naglasnia sie w Czechach

Skomentuj

Chodzi Tobie o to że lepiej niż w Polsce? czy tylko tak wkleiłeś? bo jeśli to pierwsze to się mylisz :) dobry patent tu widzę z subem,wiadomo po co jest odwrócony. Dobre też są front file,nie tylko jeden na środku sceny,prawidłowo. Oświetlenie też jest OK,dał bym jeszcze pionowo linijki na pionach sceny i można by ładnie oświetlić całość

Kto grał?

Skomentuj

Owszem ze nie lepiej niz w Polsce. Tylko tak wklejilem. Jesli chodzi ci o program to naprzyklad Lady Pank. Ogolnie to w polsce podoba mi sie jak zkonstruowane sa sceny. To co widzialem w TVP albo w Polsacie naprzyklad na sylwestra zawsze podziwiam.. :)

---------- Post dodany o 00:17 ---------- Poprzedni post o 23:28 ----------

Co do K1 na fotografiach.. naleza one do firmy Black BOx Music dlatego ze nasze K1 w tym terminie byly jeszcze na Red Hot Chilli Peppers tour ktore w pelni zapewnialismy technicznie.

Skomentuj

Uważacie chłopaki że polskie firmi nie maja K1 i VTX to się mylicie bo mają i my Polacy potrafimy zrobić dobry koncert na najwyzszym światowym poziomie wszytsko jak zawsze zalezy od budzetu na tą impreze. Wiec taki plener jak pokazał kolega na mnie wrazenia nie robi bo byłem w polsce na koncercie gdzie stał na dużo wyzszym poziomie niż to co pokazali nam na forum . Pewnie zapytacie na jakim :>

---------- Post dodany o 20:52 ---------- Poprzedni post o 20:49 ----------

Sory źle przeczytałem jasne że w polse są lepiej nałośnione koncerty niż to co widzimy ;p popieram przedmówców ;p

Skomentuj

[/COLOR]Uwaga nikt tutaj nienapisal ze Polskie firmy nie maja K1. Z tego co wiem to FOTIS SOUND ma K1. I tez nikt niepowiedzial ze polak niepotrafi bo Potrafi i calkowicie sie z taba zgadzam. Tymi fotografiami niechcialem powiedziec ze w czechach jest lepiej.

---------- Post dodany o 21:57 ---------- Poprzedni post o 21:54 ----------

No teraz lepiej Ale w czechach ogolnie tez jest dobrze :)

Skomentuj

Ale za to, TO macie w Czechach kozackie :-)
                  Załączone pliki

Skomentuj

Wolę Staropramena
                    Załączone pliki

Skomentuj

Czaruję...
                    X