Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wysyp idiotow jak grzybkow po deszczu!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Temat zostal usuniety, czyz nie ??
    Nie mozna ot tak poprostu usuwac postow. Ty cos napiszesz komus sie nie spodoba jedno slowo i wysle wiadomosc do moderatora zeby to skasowal. Ja z poczucia obowiazku musze to sprawdzic a nie na pale kasowac !! Napewno jest tu wiele ludzi ktorzy siedza non stop na forum. Ale to nie polega tylko na tym. Przeciez sie nic nie stanie jak glupi post bedzie przez pare godzin obecny. Sprawdze PW skasuje i po klopocie, a Wy nie musicie od razu wyzywac kogos kto sie nie zna od idiotow !! Jest glupi post to go olac cieplym moczem wyslac PW i bedziecie mieli piekne i czyste forum. Zreszta jesli glupi temat troche bedzie widoczny to moze inny "idiota" zdazy taki przeczytac i nie zada podobnego pytania.
    Pozdro
    Dexter

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
      Esh0, dajcie miotłe to moment posprzatam!
      PZDR
      lap :) <miotelka>, fakt brak trzonka...to lap odkurzacz :) na wszelki wypadek: podlaczony, z rurami, kompletny :)

Dex, odpowiedz mi tylko na jedno pytanie i bedzie z mojej strony EOT: dlaczego nie chcecie aby byli nowi moderzy, bo z tego co mowisz tak wynika?

Skomentuj

esh0, thanx!a gdzie trzonek??
        PZDR :)

Skomentuj

Ja przeciez nie mam nic do gadania. To nie moje forum. Pisz do js.
          Dla mnie to bylo tez zaskoczeniem kiedy sie okazalo ze zostalem moderatorem. Widac po moich wypowiedziach i udziale na starym forum js stwierdzil ze jestem w miare powaznym i godnym zaufania. Moderatorem nie moze byc czlowiek w goracej wodzie kompany ktory kasuje tematy na prawo i lewo. Bo wtedy forum umrze. Dobry temat pokaze sie raz na pol roku.
          Zreszta macie pretensje i forum sie nie podoba?? Zaden problem nie musicie tu zagladac.

UPDATE:
          Szkoda ze nie dziala prawidlowo zamykanie tematow bo juz dawno bym ten watek zamknal. Dopiero by sie podniosly obrazone glosy ze tyrania i naduzywanie wladzy.
          Pozdro
          Dexter

Skomentuj

Jedni odchodzą a drudzy przychodzą zawsze tak było,jest,będzie i tego nie zmienisz.Pocieszeniem jest to,że wkoncu się tego nauczą i będą to przekazywać innym.

Skomentuj

po co kolejny yaki post?

Skomentuj

Ja swoim skromnym zdaniem proponuje takie rozwiązanie!

Jeżeli ktoś chce korzystać z forum (tzn brać udział w dyskusjach, zakładać topiki) musi założyć konto, a żeby założyc konto trzeba dodać jeden etap, mianowicie quiz o podstawach akustyki, przykładowo 20 pytan testowych z możliwością zaznaczenia odpowiedzi (nie trudnych ani nie łatwych). Te pytania możemy wymyśleć MY w typ lub innym topiku. Potrzebna by była osoba która zna php i była by w stanie takie coś zrobić. Takie coś wymusiłoby na nowych osobach po części przeczytanie materiału zawartego w tym serwisie. Wiele osób zadając głupie pytania, czasami z podstaw akustyki w ogólnie nie przeczytała żadnego artykułu, tylko wali od razu pytanie (jak się robi głośnik) !

to jest moja propozycja, napiszcie co sądzicie na jej temat i czy możliwa byłaby jej realizacja

pozdrawiam

Skomentuj

No i w efekcie na forum byli by sami znawcy. Wiec po co komu forum jesli wszystko juz wiesz ?? Nie nalezy ograniczac dostepu, nalezy ze swojej strony tepic glupote. Do tego prosty krok. Nie odpowiadac na glupie pytania. Co najwyzej jak ktos pierwszy sie zalapie na odpowiedz to napisac: "sluchaj kolego bylo" i podac odpowiedni link albo powiedziec: "przeczytaj strone tam znajdziesz odpowiedz" i zglosic temat moderatorowi lub adminowi. Zreszta kurde powtarzam sie. Zacznijmy robic porzadek od siebie i dopiero wymagajmy go od innych.
                  Pozdro
                  Dexter

Skomentuj

apropo tekstu Dextera że jesli sie komuś nie podoba to niech tu niewchodzi ... gdyby cię posłuchali to na forum została by tylk banda zarejestrowanych ludzi ktorzy nienapisali ani jednego posta

ja osobiście narzekałem kiedyś teraz na to leje , nie dlatego że moze mi niezależeć na forum bo bardzo zalezy ale ... na foum jestem kupe czasu, dwie osoby zrobiły mnie za przeproszeniem w chuja .... na forum są ludzie którzy niezasługują na mój szacunek i oni wiedza kim są , jeden jest młodszy więc mu sie wybaczy ... ale to nic , pewna osoba wysokiej rangi na forum mi coś obiecała i niedotrzymała słowa ... i jak tu komu zaufać , na szczeście sa osoby na których można polegać, moge z czystym sercem powiedzieć że to SounWave, Esho, stary pijaczyna autor topicu Ezo no i niemożna niewymienić Yoshiego od którego to mam kopułki :) , sa osoby z którymi mam kontakt tylko przez forum ale czuc że bije od nich sympatia i zrozumienie do pozostałych ludzi z tego posty mozna wymienić chociazby tatka turbo, umberta czy lynxa. Poco to mówie , jestem tu długo i zauwazyłem że niektórzy sa nastawieni wrecz przeciwnie choć też sa długo na forum ... i takie słowa "Zreszta macie pretensje i forum sie nie podoba?? Zaden problem nie musicie tu zagladac" które padły z klawiatury Dextera dobrze niewróża mojej opini o nim chociaż to prawdopodobnie i tak go (...) interesuje, osobiście ja tu będe zaglądał chociazby poto ze to już jest w mojej krwi i niemożna tu niewejśc, a doświadczenia diyaudio i tak w większym stopniu już na priv się poszerza, forum jest tylko takim cholem gdzie wszyscy naraz moga się spotkac i cieszyc że jest takie grono ludzi w tym siedzacych mniej lub bardziej doświadczonych ale których łączy jedno hobby i zamiłowanie, i gadanie że jak sie coś niepodoab to tu niewchodź jest debilne bo forum niejest poto zeby kształtowało ludzi tylko ludzie sa od tego zeby kształtowali forum

rozkleiłem się ale wkońcu święta wiec myśle że nie zabijecie mnie za tą chwile szczerości

pozdro dla starych wyjadaczy

Skomentuj

wiesz jak ktoś jest noga z akustyki to ja jeszcze to przezyje... ale jak ktoś się pyta "jak policzyć obudowe" dosłowny cytat.... to mnie to rozbraja... obliczanie objętości prostopadłościanu o podstawie prostokonta/kwadratu/romba/trapezu jest juz w podstawówc... jak ktoś nadal tego nie umie to przykro mi... to samo przeliczanie jednostek... i jak osobe która niezna wzorów na objętość prostopadłościanu chwalić że jest genialna??

Skomentuj

"No i w efekcie na forum byli by sami znawcy. Wiec po co komu forum jesli wszystko juz wiesz ??" Dexterku drogi...Richard Small raczej mial na mysli zrobienie kilku pytan na podtstawie np. zawartosci glownej strony i to bardzo prostych, do tego dodac kilka pytan z matematyki i byloby super...

Jezeli ktos chce kozsytac z wiedzy zawartej na forum, niech przeczyta najpierw wszystko z glownej, odpowie na kilka banalnych pytan i bedzie super. Dlaczego od razu piszesz ze zostana sami znawcy? Moze masz na mysli to, ze nikomu sie nie bedzie chcialo odpoiwadac na glupie pytania i na forum zostana starzy wyjadacze? Raczej nie, jak juz to nie odpowiedza osoby ktore tak naprawde nie chce interesowac sie akustyka lub po prostu sa niesamowicie tepe (tych raczej nie chcemy), a poswieca chwile Ci, ktorym naprawde zalezy - a przeciez tacy zawsze sie przydaja

Skomentuj

kupiłem czarny głosnik , kosztował dwa czterysta tralalala żłopie browara i jakoś przestało mnie interesowac to bo i tak ta rozmowa do ncizego niedojdzie jesli możan to chciałbym powiedziec tak

- głupi post, albo odpowiedziec konkretnie albo wogóle i zgłosic zażalenie do moderatora głownego którym jest Dexter
                          - nienarzekać bo dostaniecie ban(an)y i jak małpy stad wylecicie

pozatym wszystko dorbze i myśle ze można by zakączyć ta biesiade w tym topicu skoro wszyscy juzwiedza o co chodzi

:)

Skomentuj

1 ile to jest dm3
                            2 ile litrów ma ta obudwa 20x30x50 cm??
                            3 jaki jest wzór na objętość prostopadłościanu
                            4 co to jest win isd
                            5 do czego słuzy zwrotnica zwrotnica
                            6 co to jest Qts Fs Vas
                            7 co to jest nabiegunnik
                            odpowiedzi na pytanie w formie do wyboru a b c d niewiem moze z 15 pytań i 3 błędy zaliczają :)

Skomentuj

SW widze ze rozumiesz o co chodzi

Tylko najlepiej bedzie opracowac tak conajmniej 100pytan, zeby za kazdym razem losowalo rozne,. bo jakbys mieli 15 taki asmych to niedlugo w sieci zaczal by krazyc plik "Odpowiedzi.Do.Testu.DiyAudio.pl"

Skomentuj

Widzę, że moja propozycja zainteresowała Was co mnie cieszy.

Napisanie tych pytań nie stanowi w zasadzie żadnego problemu. Problem stanowi wprowadzenie takiego skryptu w użycie. Trzeba znaleźć osobę, która zna się na php i napisze taki skrypt za darmo. Ja znam odpowiedniego człowieka ale niestety za darmo nie zrobi :(

p.s. A czy w ogóle da się wejść w kod źródłowy takiego forum, czy da sie go edytować ???

Skomentuj

ja znam kogoś kto w tym siedzi.... tylko to musiał by się do niego ktoś zgłosić http://widmo.biz/ jak by co powołajcie się na Pieniaka :) moze coś wymyśli :) tylko to musi do niego kliknąc ktoś kto ma na tym forum jakieś prawa....

Skomentuj

Richard Small:
                                    Jak najbardziej sie da... A do napisania takiego testu wyboru wystarczaja podstawowe wiadomosci o php - w sumie jest bardzo podobny do c Moglbym sie podjac, ale ostatnio troszku malo czasu mam, wiec napisanie takiego skryptu troche czasu by mi zajelo... Kto wie... moze po sylwku bedzie wiecej czasu...

Skomentuj

Moderatorzy i administratorzy nie śpią. Sam usuwam sporo postów w ciągu tygodnia. Wystarczy na takie tematy nie odpowiadać. To najlepsze wyjście.

Skomentuj

Czaruję...
                                      X