jak stali bywalcy wiedza mialem wypadek na rowerze jakis czas temu. dzisiaj dostalem decyzje o przyznaniu odszkodowania - dostalem 360zl
no dobra, ale przeciez nie pisze tego zeby sie pochwalic
kwota nie jest niska, ale wydaje mi sie ze jest nieadekwatna do poniesionych strat
lezalem w lozku 2 miesiace na zwolnieniu, stracilem mozliwosc pracowania przez jakies 2,5 miesiaca.
w zwiazku z tym MIESIECZNIE tracilem 400-500zl z tytulu roznicy miedzy wyplata a tym co mi wyplacali z ZUSu... nie bede nawet wspominal ile przeszlo mi bokiem przez to ze nie moglem sie ruszyc
tak wiec udowodnic moge strate rzedu 800-1000zl, a dostalem tylko 360zl!
pytanie do was - czy mozna jakos sie odwolac od tej decyzji i zazadac wiecej?
ubezpieczenie w PZU, kwota ubezpieczenia 9000zl, przyznali mi 4% bez zadnej komisji lekarskiej
jezeli nie mam szans na wiecej to moze zmiana ubezpieczenia na przyszlosc?
w pracy jeden chwalil mi sie ze ma takie ubezpieczenie ze jak byl na zwolnieniu to mu placili i z zusu i z ubezpieczenia...
obecnie nie mam nawet czasu i sily na googlowanie
---------- Post dodany o 21:37 ---------- Poprzedni post o 21:25 ----------
bym zapomnial
uraz - pekniecie panewki stawu biodrowego
wg tabeli 1-10% wiec jednak szansa na wieksza kase jest
no dobra, ale przeciez nie pisze tego zeby sie pochwalic
kwota nie jest niska, ale wydaje mi sie ze jest nieadekwatna do poniesionych strat
lezalem w lozku 2 miesiace na zwolnieniu, stracilem mozliwosc pracowania przez jakies 2,5 miesiaca.
w zwiazku z tym MIESIECZNIE tracilem 400-500zl z tytulu roznicy miedzy wyplata a tym co mi wyplacali z ZUSu... nie bede nawet wspominal ile przeszlo mi bokiem przez to ze nie moglem sie ruszyc
tak wiec udowodnic moge strate rzedu 800-1000zl, a dostalem tylko 360zl!
pytanie do was - czy mozna jakos sie odwolac od tej decyzji i zazadac wiecej?
ubezpieczenie w PZU, kwota ubezpieczenia 9000zl, przyznali mi 4% bez zadnej komisji lekarskiej
jezeli nie mam szans na wiecej to moze zmiana ubezpieczenia na przyszlosc?
w pracy jeden chwalil mi sie ze ma takie ubezpieczenie ze jak byl na zwolnieniu to mu placili i z zusu i z ubezpieczenia...
obecnie nie mam nawet czasu i sily na googlowanie
---------- Post dodany o 21:37 ---------- Poprzedni post o 21:25 ----------
bym zapomnial
uraz - pekniecie panewki stawu biodrowego
wg tabeli 1-10% wiec jednak szansa na wieksza kase jest
Skomentuj