Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobre płyty CD

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nowa płyta lady pank jest super. słucham słucham i coraz bardziej mi się podoba

Skomentuj

proponuje plyte "Junkie XL - Radio JXL" niedosc ze muzyka z najwyzszej (tanecznej) pulki to jeszcze jakosc nagrania doskonala - moze trochu wysokich tonow za duzo...

Skomentuj

Ma ktos moze plytke Safri Duo? Tylko ta nowsza chyba 3.0.
        Mam to w formacie mp3 i jakosc jest lepsza niz na niektorych orginałach.
        Prosze o komentarze osob,ktore slyszaly,badz maja ta plyte.

Skomentuj

Ja proponuje utwór DJ Jean - Every single day (club mix) fajny kawałek dla osób ktore lubią Techno ,Trance
          P.S Ja mam płyte Safri Duo Episode II

Skomentuj

Dire Straits - Brothers in Arms
            mam oryginal wiec moge zrobic wav'y

Skomentuj

Dire Straits .....mmmmmmmm słuchałem tego u mojego wujaszka po prostu rewelacyjna w miare spokojna muza którą można się "delektować" naprawdę długo zwłaszcza że słuchałem tego na sprzęcie wartym .. lepiej nie mówić:)
              pozdro

Skomentuj

Od 2 pażdziernika 2004 będzie dostępna płytka Kukiza i Piersi, na strefie WP można pobrać jeden kawałek... oczywiście z delikatnie zaznaczonym podtekstem politycznym :P
                http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/84355.mp3
                Uwaga!!! piosenka zawiera niecenzuralne słownictwo!!! więc jeśli jesteś niepełnoletni, nie słuchaj tego!!!!! a jeśli jesteś niepełnoletni, ale osiągniesz wiek osiemnastu lat przed najbliższymi wyborami to posłuchaj :P

Skomentuj

Czaruję...
                X