Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MediaMarkt nie dla idiotów?:)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

raffal81, --> ja bylem wlasnie jak kupowalem tego eizo ...

bylem juz o 6sej rano (przedemna byly tylko 2 osoby !) do 8smej byla naprawde spora gromadka ludzi ... stalem sobie przy lewych dzwiach a tu 3 min przed otwarciem otworzyli prawe :/ myslalem ze juz nic z tego nie bedzie a jednak - popatrzylem jak ludzie biegna wszyscy razem, wiec ja pobieglem sobie inna droga (dla ludzi z 3city - przy lodowkach ) dobieglem dobie spokojnie do lcd i biore go normalnie :) ludzie na poczatku nie mogli znalezc tych montiorow bo mialy zwykle szare pudelka, a nad nimi nie bylo zadnej karteczki ... jednak jak zobaczyli ze ja cos biore to sie zucili jak jakies hieny ... oczywiscie chwycilem od razu 3cie pudelko og gory ale to i tak nic nie dalo, bo jak je juz trzymalem i odchodzilem do jakis koles podbiegl do mnie i zaczal mi je wyrywac :/ jednak po kilku godzinach stania nie moglem juz sobie na to pozwolic wiec facet dostal z lokcia :/ wcale nie jestem z tego dumny, ale w takiej sytuacji naprawde w czlowieku budza sie jakies nieludzkie emocje najgorsze bylo to ze ja juz naprawde trzymalem ten monitor i szedlem do kasy ... wogle pozniej ludzie dziwnie na nas (tych co sie udalo zdobyc te 8 monitorow) patrzyli przy kasach.
    Najlepszy byl ochroniaz ktory stal przy tych monitorach ... krzycal do wsyztskich zeby zachowali spokoj :)

nigdy wiecej nie pojade kupowac tak sprzetu ...

Skomentuj

Co do akcji z lokciem, to mysle, ze kazdy tak by postapil. Znaczy mowie o spokojnych ludziach, bo znam i takich, co by dym byl na caly market :P

Co do DVD-R i DVD+R, to ja sobie poczytalem na www.cdrinfo.pl i najlatwiej powiedziec w jezyku bialego czlowieka, ze roznica jest w budowie. Poniekad +R jest lepsza, ale z tego co zauwazylem nie wszystkie odtwarzacze ja odczytuja.Dzieje sie tak, poniewaz jak to w wielkim swiecie bywa ktos kiedys wymyslil DVDR plyte. Tylkoze jednolity standard sie nie przyjal i zostaly R- i R+. Z tego niektore firmy budowaly swe urzadzenia do obslugi tylko + lub -. Dlatego teraz mamy taka sytucaje, ze niektore odtwarzacze nie czytaja plusow a niektore minusow. Obecnie mozna dostac napedy co czytaja te i te (podobno:P).

Skomentuj

Qbus heheh no to niezle ja wlasnie na tym dziale pracowalem czyli komputery i dokladnie znam droge miedzy lodowkami heheheh zawsze jak na przerwe szedlem to tamtedy bo jak szedlem srodkiem to ludzie mnie zaczepiali i pytali a wiesz nie moza zlac klijeta i powiedziec ze idziesz na przerwe ;d wiec lodwkami uciekalem

Ale trzeba przyznac ze ludzie zachowuja sie w takich sytuacjach jak zwierzeta to przykre naprawde, ja nigdy nie kupowalem w takich sytuacjach zadnych rzeczy i na pewno o nie bede ;]

Ale mowie CI jakie tam rzeczy sie dzieja w normalny dzien pracy to naprawde przechodzi ludzkie pojecie ;]

Ostatnio byl taki przypadek stalem i rozmawialem z kolezanka ktora pracuje na dziale FOTO za aparacikami podchodzi koles tz koles starszy mezczyzna gdzies 50 lat i do tej mojej koelzanki "przepraszam cz sa jeszcze te aparaty CANON 300d??" kolezanka mowi ze juz nie ma ze sa wyprzedane bo byla przecena i wogole " a koles do niej "Ale prosze pani czy pani mnie rozumie ja chce kupic ten aparat " kolezanka mowi ze aparatow juz nie ma bo sa wyprzedane akurat tego modelu juz nie ma a on swoje "Ale prosze Pani Pani mnie nie rozumie ja ten aparat chce kupic jak to nie ma ??? ja chce go kupic"

No i co takiemu klijentowi mozna powiedziec ?? trudno jest wytlumaczyc eheheh no takie sceny duzo mozna sie posmiac naprawde

Skomentuj

Czaruję...
        X