Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Do czego wykorzystać ten glosnik ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Do czego wykorzystać ten glosnik ?

Witam serdecznie.
    Mam jeden zbedny nowy glosnik Peying py 1610c i chcialbym go jakos wykorzystac. Myslalem nad zrobieniem do niego jakiegos pudla i podłączeniu go w samochodzie w bagarzniku, ewentualnie jesli trzeba to dokupic drugi. Zawsze cos lepiej i fajniej bedzie slychac bo mam tylko 2x10 cm z przodu w Cinquecento.
    Z tym ze potrzebowalbym jakichs rad jak to w ogole zrobic.
    Może ktos ma też jakies inne zastosowanie oprocz zrobienia z niego przycisku do papieru albo wywalenia do kosza?
    Pozdrawiam serdecznie

zawsze mozna go efektownie spalic
    nie widze sensu pakowania tego do auta
    lepiej niewiele dolozyc i kupic dobre glosniki

Skomentuj

Szkoda czasu
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Szkoda czasu
        na palenie glosnikow?

Skomentuj

No pewnie
          W tym czasie mozna by zrobic cos bardziej konstruktywnego
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
            W tym czasie mozna by zrobic cos bardziej konstruktywnego
            Np. spalić dwa takie?

Skomentuj

Zamieszczone przez Spurek Zobacz posta
              Np. spalić dwa takie?
              Mało konstrutywny pomysł. Można też zrobić coś ładnego, np:

Żeby zrobić taką ciecz tiksotropową wystarczy rozmieszać duużo mąki ziemniaczanej w wodzie. Można zrobić taki pokazowy eksperyment dla dzieci w przedszkolu :) Fajna zabawa.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                Można zrobić taki pokazowy eksperyment dla dzieci w przedszkolu :) Fajna zabawa.
                Ta a pozniej jak troche podorosna, to sobie przypomna taka fajna zabawe z przedszkola z glosnikami ( nie sadze by pamietaly po co byl taki eksperyment, dla dzieciaka bedzie sie tylko liczylo: zadziala-nie zadziala :???: ) i pod nieobecnosc tatusia pobawia sie tatusia zestawami za kilka tysiakow

Skomentuj

Jak pamiętam siebie za młodu i jak mają geny po mnie, to i tak będę to musiał wpuścić w koszty :)
                  Moje wysokonówki już nie są w gabinetowym stanie. Dobrze że nie metalowe.

Skomentuj

Kosz na śmieci nawet ładny by wyszedl.

Skomentuj

Micwoj,
                      Jednak eksperyment, który doradziłeś chyba nie doszedł by do skutku, no chyba, ze zamiast wysokotonowego wkleił byś kopułkę pp. Ale wtedy i tak bym go widział w innej roli, np. popielniczki Oj, tez nie wyda, bo membrana plastikowa, wiec pozostaje jakieś większe napięcie i do śmietnika, by czasem ktoś nie znalazł go sprawnego i znów nie przyszedł z takim samym pytaniem:p
                      Ps. Do autora:
                      Tak na poważnie, rozumiem, ze masz "głośnik" i chciał byś go wykorzystać ale jak byś go nie aplikował, to zawsze wyjdzie to samo czyli dno totalne i stracisz tylko czas, bo i nauki żadnej nie wyniesiesz, poza ta, ze robiłeś coś bezsensu i nic z tego nie wyszło, gdzie w tym samym czasie mógł byś np. poczytać na naszym forum dużo pożytecznych informacji i wiedział byś co zrobić z tą pierdziawką
                      Last edited by Spurek; 16.10.2014, 18:57.

Skomentuj

Zamieszczone przez Spurek Zobacz posta
                        ksperyment, który doradziłeś chyba nie doszedł by do skutku,
                        Sorry, nawet nie spojrzałem co to za głośniki :blushing:
                        A propos konstruktywnego wykorzystania, wczoraj wyczaiłem takie:

Skomentuj

I co tu jest konstruktywnego?

Skomentuj

Czaruję...
                          X