Koledzy znacie jakac dobra firme ktora moze w rozsadnych pieniadzach pomalowac proszkowo aluminium lub zrobic oksyde na stali??? Moze ktos z Was ma do tego sprzet aby takie cos zrohic???
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
malowanie proszkowe / oksydowanie stali
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa szukales u siebie w lokalnych firmach?
u mnie maluja od reki dowolna ilosc przedmiotow
epoksyd koszalin
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gi Zobacz postaA ja z innej beczki, da się proszkowo uzyskać kolor zbliżony do aluminium i przy tym zachować "szczotkowanie" ?
Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz postaPawel a zapytasz ile u Ciebie by to kosztowalo????
jak dawalem im ok 10 paneli do TDA to wyszlo 5zl/szt
jak dawalem tomka duzy panel to skasowali 20zl
jakosc nie najlepsza (nadlewy na krawedziach) ale zawsze to lepiej niz malowac samemu z puszki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz postaKoledzy znacie jakac dobra firme ktora moze w rozsadnych pieniadzach pomalowac proszkowo aluminium lub zrobic oksyde na stali??? Moze ktos z Was ma do tego sprzet aby takie cos zrohic???
Sugeruję udać się do lakiernika samochodowego i dogadać się że przy okazji malowania samochodu w jakimś kolorze .....ble,ble ble
Dobry natrysk powietrzny jest ładniejszy od powłoki proszkowej, mało tego daje szereg innych możliwości - patentów jak choćby efekt skórki pomarańcza. W tym przypadku jakość lakieru również odgrywa istotną rolę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dżemik Zobacz postaSugeruję udać się do lakiernika samochodowego i dogadać się że przy okazji malowania samochodu w jakimś kolorze .....ble,ble ble
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatakie cos tylko po znajomosci, a i tak wychodzi drozej
Tylko ze sprawą należy udać się do dobrego domorosłego lakiernika a nie do lakierni u dilera samochodowego.
Osobiście zajmuję się lakierowaniem przemysłowym (natrysk hydrodynamiczny). Wielokrotnie malowałem za dobre słowo postronnym grile, wieszaki, jakieś osłony, drzwiczki i inne duperoły
Skomentuj
-
Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz postaTo jak masz taka mozliwosc to pomalowal bys mi moje blachy aludam ci na 6cio paka.. Hm??
Z mojej strony spoko
Z twojej strony przesyłka blach tam i s powrotem i pewnie jakiś lakier np: http://allegro.pl/spray-motip-crafts...693284838.html ;możesz podać mi ral i kupię u siebie, odnośnie podkładu pod aluminium -jeżeli mam bo malowałem rowery dzieciakom to będziesz miał gratis. Reszta na prw
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dżemik Zobacz postaZ mojej strony spoko
Skomentuj
Skomentuj