Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

konsola Wii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

konsola Wii

Witam chcialbym kupic dzieciakom na swieta konsole Wii ale mam problem poniewaz wgl nie ogarnim tej konsoli i z tego powodu mam do was pytanie jakie byly modele tej konsoli ? i czy te konsole sa tez przerabiane ?
    szukalem czegos o tych konsolach w internetach ale nie znalazlem... one sa tak jak ps 1,2,3,4 czy oni tylko w nich wyglad zmieniaja a specyfikacje takie same zostaja ?

Konsola wii niestety pozostaje daleko w tyle za nowoczesnymi konsolami. W Polsce nie jest ona zbytnio popularna. Cieżko z grami i przeróbką takiej konsoli. Lepiej chyba kupić konsole od Sony lub Microsoftu. Sam mam xboxa i jestem bardzo zadowolony - moje dziecko również.

Skomentuj

tzn tak jak bym mial dla siebie kupic konsole to bym sobie kupil ps4 :P a to ma byc konsola dla dzieciakow jedno 7 drugie 4 lata wiec wydaje mi sie ze Wii bedzie idealne :)
      na alledrogo troszke poszukalem i z tego co zobaczylem to sa 2 modele ta nowa ''Wii U'' i model starsza zwykla ''Wii''
      tylko teraz chodzi mi o to czy tej starszej ''Wii'' wychodzily jakies inne modele jak np ''ps slim'' zmienione kolory konsoli, wielkosc dyskow, specyfikacje zmienione, wi-fi itp ... :) a i jeszcze jedno kinect w tej konsoli jest nie wiem wbudowany czy oddzielnie sie go podpina ?
      Last edited by samzi; 25.10.2014, 23:50.

Skomentuj

Moje dziecko ma 5 lat i znakomicie sobie radzi na xboxie. Wii nie ma kinekta. Masz tylko kontroler który ma wbudowany czujnik.

Skomentuj

Kompletnie sie na tym nie znam, ale... Sasiedzi poprosili mnie abym sprzedal im takowa konsole na allegro, to byla jakas nagroda. Wystawilem ja i w szoku bylem, nagle zasypano mnie mailami, glownie z pytaniem o gwarancje (ktorej nie bylo) mimo jej braku sprzedalem tego samego dnia. Rozmawialem telefonicznie z jednym zainteresowanym, ponoc jest nie zla, a tansza od konkurencji, ale ma jakas wade fabryczna i lubi sobie pasc z dnia na dzien, i cos w tym chyb musi byc, bo tak jak pisalem zasypano mnie mailami z pytaniem o gwarancje. Tyle moge napisac w tym temacie, nie gram wiec sie nie orientuje.

Skomentuj

Daj sobie spokój z wiil, od razu idz kup xboxa 360 z kinect, zobaczysz jak dzieciaki się wciagna. Wiil to zabawka, i to jeszcze marnej jakości.
            A co do przeróbki to u nas nazywa się to softmod, wpisz w wyszukiwarkę i zobacz o co chodzi i jak się przerabia.
            Last edited by Damian89; 26.10.2014, 05:24.

Skomentuj

wystarczy zobaczyc historie rynku konsol zeby wiedziec co kupic
              bylo na rynku wiele znakomitych konsol, ktore niestety umarly bardzo szybko z powodu braku wsparcia technicznego lub z powodu malutkiej ilosci gier

wiec zgodze sie z kolegami zeby kupic xbox lub PS

niestety nie mialem przyjemnosci z x-boxem wiec nie doradze ktora lepsza

Skomentuj

Czaruję...
              X