Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fotorelacja z komentarzami z AudioShow 2014 Jan III Sobieski

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fotorelacja z komentarzami z AudioShow 2014 Jan III Sobieski

...przepraszam za słabą jakość zdjęć ale moja leciwa lustrzanka nie potrafi takich rzeczy co nowe lustra z iso 50000 musiałem używać wysokiego ISO co spowodowało szumy na zdjęciach, wszystko było robione 35 1.8 z ręki (najgorsze dla fotografa to taka sytuacja gdzie przedmiot fotografowany jest oświetlony od tyłu ,podstawowy błąd większości pokoi )...

...niestety większość systemów była przesterowana ,puszczana za głośno z dudniącym i nie przyjemnym basem , rozumiem że winną były nie akustyczne pokoje ale znalazły się również perełki wystawy którym gołe ściany nie przeszkadzały...

...pokoje z kinem domowym i 4k przerobiłem na szybko ,za głośno, dudnienie coś przerywało pewnie wina pokoju za małe , mniejsza z tym bez zachwytu a obraz mam lepszy w mojej starej plazmie i to za 1/100 ceny technologi która jest tak silnie promowana...

...część zdjęć jest bez miniatur , nie wrzucałem wszystkiego w max roździelczości jeżeli będziecie mieli życzenie to wrzucę...

... miłego oglądania zaczynamy...

...Piekny dizajn i prostota...

...przepiękna koncówka mocy zapomnianej marki...

...made in poland...

...teraz już wiem dlaczego ktoś powiedział że wyglądają jak szwedzka lumia , dzwiękowo bez szału ...

......ciemność widze.....

...czy ktoś może mi wytłumaczyć co to za guziki na lakierze?...

...kultura dźwięku i te kształty inspiracja dla diy-owców ...

...inne systemy powinny się wstydzić ułamek ich ceny a jakie granie forumowy pokój , jeden z pięciu pokoi w którym muzyka dawała przyjemność ,troszkę za głośno ale naprawdę solidne granie ,nie udało mi się tylko posłuchać monitorów w tle ,trochę pogaworzyłem z jak dobrze pamiętam z harnasiem pozdrawiam go i poszedłem dalej ...
    P.S szkoda że lampa oświetlała tył kolumn nienawidzę robić zdjęć z flashem

...również ładny dźwięk ...

...tutaj zabawiłem dłużej zestaw dla normalnych ludzi stary pionier i DAC ,niestety utwory które chciałem posłuchać były w formacie nie do odtworzenia :glare: ...

...old school i to z taśmy , kultura....

... również ładne brzmienie...

...czy ten wysokotonowy nie jest podobny do rodzimej produkcji ?...

...ślimaki też grały ...

...tutaj słyszałem tylko głośne dwa subwoofery... :crying:

...nie wierzyłem własnym oczom na basie siedział alpierd , jak wychodziłem z kina domowego to coś łupało aż czułem to na klacie zajrzałem do pokoju ,czyżby to był on ?:ohmy: dzwięk nie przykuł mojej uwagi

...a to chyba tagi były ?...

...stary philips pod nim DAC i wzmacniacz w drewnie ,kilka słów z właścicielem i ta cena !!! ale dźwięk przyjemny ...

... reaktywacja polskiej marki budy proste a w nich same scany ,nie pamiętam dżwięku:rolleyes:... udało mi się wychaczyć 2 kubeczki do kompociku :biggrin:

... również kultura dźwięku i to z małego pudełeczka ...

...według mnie najlepszy dźwięk całej wystawy klasa sama w sobie ...

...zapomniałem o tych maleństwach , nie słyszałem jak grają stały samotnie z boku ale są piękne...

...zastrzegam sobie kopiowanie i umieszczanie zdjęć w celu komercyjnym na innych stronach internetowych bez mojej zgody...
    Last edited by eustachy; 10.11.2014, 13:04.
Czaruję...
X