Witam. Czy ma ktoś jakieś namiary na tanią anodę? Mam do zrobienia 4 sztuki 20x15cm. Do tego parę blach 20x30cm. Chyba, że taniej wyjdzie malowanie proszkowe na czarno.
Jeśli cenowo od nikogo nie dostanę w miarę normalnej ceny to się pobawię. Aktualnie znajomy może mi załatwić za grosze malowanie proszkowe czarny mat do blach a mam ich 3x 20x30cm + 2 blaszki pod terminale kolumn przy okazji bym zrobił. A radiatory do anody. Tylko nie wiem, czy nie będzie widać różnicy w odcieniach.
Anodowanie "na chacie ' to dość odważne, jeśli coś poszło by nie tak to może sie skończyć co najmniej fatalnie. To nie jest trawienie płytek PCB.. Nie wszystko można zrobić bezpiecznie samemu
Anodowanie "na chacie ' to dość odważne, jeśli coś poszło by nie tak to może sie skończyć co najmniej fatalnie. To nie jest trawienie płytek PCB.. Nie wszystko można zrobić bezpiecznie samemu
Dokładnie, z reszta wystarczy zajrzeć na ostrzeżenia (foty) na tej stronie: http://www.hexim.pl/nowa/
Chwilę myślałem by robić to samemu, ale szybko mi przeszło ;-)
Fajna firma. Cen nie znam. Nie wiem nawet czy robią detalicznie. Jutro będę dzwonił. Najlepsze jest to, że tak naprawdę mogą wykonać cały projekt obudowy. Wytną, wygną, wytoczą, zrobią anode. Full wypas. jak będzie dobra cena, myślę że będę uderzał.
No właśnie obudowę mam zrobioną od 6-8 miesięcy, dopiero teraz mam trochę czasu i więcej pieniędzy, żeby się bawić w malowanie/anodowanie :) Jak się dowiesz co z anodą w detalach to napisz :)
Skomentuj