Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Soundbar do TV

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Soundbar do TV

Panowie czy ktorys z Was mial z tym Soundbarem jaka kolwiek stycznosc?
    Zaczalem sie nad tym zastanawiac poniewaz miejsca w sypialni brak nawet na TV. Wiec 2.1 odpada.
    A taki ''naleśnik'' jak ten soundbar w sam raz by mi odpowiadał, wieszam pod telewizorem i jest lux :)

Co Wy na to Panowie ?

Tutaj by idealnie pasowały Ambilighty :) ja się zastanawiam nad małymi szerokopasmowkami plus mały wzmacniacz.

Skomentuj

tym.. którym?

Skomentuj

http://www.sonos.com/hometheater jakiś czas temu słuchałem ten zestaw i grało to jak na małe wymiary bardzo dobrze.

Skomentuj

Napisze o co chodzi ogolnie. Mam sypialnie w ktorej na srodku prostopadle do krotkiej sciany stoi lozko. Na przeciw ma byc zabudowa szafy, czyli sciana z 3 przesowanymi drzwiami. Na srodkowych drzwiach chce zawiesic tv 32 cale ( problem prowadzenia przewodow rozwiazalem ) no i chcialem jakies lepsze dzwieki niz z pierdziawek wbudowanych. Dlatego pytam o cos takiego jak soundbar. Ale dzisiaj wpadlem na pomysl zeby w bocznych drzwiach przesównych wmontowac moze jakies szerokopasmowce dla ktorych obudową byla by cala szafa ? co o tym myslicie ? Moze ten stx sufitowy ??

Skomentuj

TV w sypialni ? O_o Bez sensu !

Drzwi w tych szafach przesuwanych latają jak smród po gaciach na wszystkie strony, więc montowanie do tego głośników skończy się pewnie tym, że będziesz miał koncert trzeszczenia, stukania i skrzypienia przy każdym mocniejszym uderzeniu basu ;-)

Może coś mocowanego do sufitu ?

Skomentuj

Zapomnialem dodac ze ta zabudowe bede robil wlasnorecznie i nie bedzie to na prowadnicach typowo do szaf. Wiec napewno latać nie bedzie

A tv w sypialni bo ma tylko 32 cale. Do salonu bedzie wiekszy.
              Poza tym lubie sobie jakis film ogladnac w lozeczku :)
              Last edited by hellrider; 31.12.2014, 10:32.

Skomentuj

Zamieszczone przez K0Mii Zobacz posta
                http://www.sonos.com/hometheater jakiś czas temu słuchałem ten zestaw i grało to jak na małe wymiary bardzo dobrze.
                Co z tego jak kosztuje tyle, że nie warto tego kupować?

Skomentuj

Dobre soundbary mają wbudowane DSP i i wykorzystują programowe tworzenie efektów przestrzennych. I są raczej drogie. Jest taka Yamaha za 3600. mówią na nie projektory dźwiękowe.

A zwykły mały sounbdbar z hipermarketu taki za 300-600 złotych zapewni prawie zawsze lepszy dźwięk niż z głośników w telewizorze. Ale z efektami przestrzennymi może być kiepsko.

Skomentuj

Znajomy przed świętami wyrwał taki "projektor" na alledrogo za... 300zł. Taki właśnie typu dwa niskośrednie i 40szt hmmm wysokośrednich, czy jak to nazwać. Chwali sobie. Trzeba popolować, ale używki (jak już się pojawią) można wyrwać w dobrej cenie.

Skomentuj

Czaruję...
                    X