Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PROPOZYCJA ZLOTU AUDIOMANIAKÓW

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

PROPOZYCJA ZLOTU AUDIOMANIAKÓW

Co myśłicie nad zorganizowanie jakiegoś zlotu gości z diyaudio?? To było by Ciekawe:)) Dajcie jakieś propozycje. WG. mnie najlepiej gdzieś w środku polski cośtkaiego zrobić ....

jaj estem za miejsce obojetne

Skomentuj

To jak już chcecie zlot to poczekajcie na "Poznań Motor Show" 11.05.2005 - 15.05.2005

Skomentuj

W Katowicach jest sporo knajpek moze w ktorejs z nich nikt nie wyjdzie trzeźwy :P

Skomentuj

W Katowicach jest sporo knajpek
          A gdzie nie ma
          Temat był poruszany kilka razy i podstawowym problem jest rozrzucenie po kraju forumowiczów:(

Skomentuj

Jestem za

Najlepiej w Gdańsku nad morzem... Piweczko, plaża - MAX WYPAS ;]

Skomentuj

Nie ma co debatować, wiadomo że taki zlot nigdy nie wypali !

Skomentuj

Już szybciej bym powiedział,że zlot wojewódzki.Bo każdy może pokonać odległość 100-300km.

Skomentuj

Juz dawno pisalem o tym spotaniu ale zawsze komus jest nie po drodze...

Skomentuj

Stwierdzenie, że najlepiej w Gdańsku jest trochę nieprzemyślane. Co jak co ale matematyka mówi jasno, że średnio najbliżej wszyscy mają do centrum. Ale fizyka mówi też, że potrzeba różnego czasu żeby dostać się do centrum z różnych miejsc w kraju :(. Taki zlot to interesująca i kusząca rzecz ale wykonanie to już inna sprawa.

Skomentuj

panowei trawa rozmowy prawdopodobnie bedzie to warszawa nei bedzie podlegalo dyskusji jak komus nei pasuje niech nie przyjezdza jamoge pare ososb zabrac z bydgoszyc i na drodze warszawa torun

Skomentuj

Kurcze ja chętnie bym sie spotkał z kimś z okolic olsztyna i pogadał o różnych rzeczach bo w sprawach audio w moim królestwie to naprawde średniowiecze. Czasem takie ekstrawaganckie twierdzenia czy jak to nazwać chodzą ze asz główka boli.

Skomentuj

Zamieszczone przez SŁAWOMIR
                          poczekajcie na "Poznań Motor Show" 11.05.2005 - 15.05.2005
                          obawiam się że w 2005 wystawcy znowu zbojkotują te targi :) w tym sezonie trendy są chyba używane autka . Nie wypali ani zlot, ani Motor Show.

Skomentuj

Jestem za i powtorze sie ze wole gdzies na lonie natury zeby przy okazji odetchnac

Skomentuj

Czaruję...
                            X