Zamieszczone przez raven1985
Niestety , w przypadku tego konkretnego zamówienia tylko utrudnia i dokłada roboty prowadzącemu
Jak widać sporo osób zainteresowało się moją wypowiedzią , natomiast żadna nie zadała sobie trudu przeczytania uważnie i zastanowienia się dlaczego jest to utrudnienie
Brawo za czytanie ze zrozumieniem :) W końcu najważniejsze to sobie pokrzyczeć i postraszyć , tudzież jojczeć i stękać

Chyba było to kilka lat temu - czyli dla współczesnych - NIDGY :)
Kilka miesięcy temu chwaliłeś się na forum analogówką , gdy zapytałem o schemat zniknąłeś i nabrałeś wody w usta
Nawet na PW nie raczyłeś w jakikolwiek sposób odpowiedzieć
Widocznie w ostatnim czasie nabrałeś dobrych manier od LuSzTi
On też nie odpowiada na PW
Natomiast w Twoim zastępstwie ryczał na forum , że to ściśle tajny "komercyjny" projekt
Śmiechu warte :)
Mimo wszystko życzę Wam aby przyniósł fortunę :)
Przecież tak przełomowy i nowatorski schemat powinno się chyba zastrzec w urzędzie patentowym ? :)
Teraz już wiesz dlaczego nic się nie dzieje
Diyaudio.pl czytuję od wielu , wielu lat
Jednak od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie , że niektórzy zarejestrowali się tutaj tylko po to aby wyrobić sobie renomę , pochwalić się , nawiązać kontakty ................... I TRZEPAĆ DZIĘKI TEMU KASĘ
Samo zarabianie pieniędzy nie jest czymś wstydliwym - wręcz przeciwnie - jest chwalebne
Lecz takie postępowanie wygląda na zwykłą kryptoreklamę
I wzbudzanie ciekawości potencjalnych klientów
Zamieszczone przez .3lite
Jak to wytłumaczysz ?
Morderator się pomylił ?
Według mnie to zamiatanie śmieci pod dywan i udawanie , że nie śmierdzi :)
Zamieszczone przez .3lite
I staram się do nich stosować
Zastrzeżenia moje dotyczą kolesiostwa , którego szczerze i z całego serca nienawidzę
Od kiedy utworzony został moduł zamówień zbiorowych było wiele zamówień , które się bez niego obyły
Jednak tylko w moim przypadku temat został zakneblowany bez wyraźnej przyczyny , natomiast z aż nadto widocznych powodów
Przecież poprzednie przynajmniej dwie edycje zmówienia na listwy jakoś obyły się bez istniejącego modułu i LuSzTiemu nie przeszkadzały ?
Tłumacząc to na język zrozumiały dla wszystkich : :)
Nie wszyscy użytkownicy forum traktowani są jednakowo i nie od wszystkich wymagane jest bezwzględne respektowanie regulaminów
Każdy może to sprawdzić konfrontując datę powstania modułu zamówień zbiorowych i dat samych zamówień :)
Zamieszczone przez Micwoj
Zamieszczone przez dako333
Ja prosty chłop jestem :drool:
Zamieszczone przez lklukasz
Nie oczekuję też poklasku i wdzięczności za pomoc
Wystarczy mi tylko aby nikt nie przeszkadzał i nie dokładał mi roboty , której i tak mam w nadmiarze :)
Ci którzy mnie znają wiedzą kim jestem
I to mi wystarczy
Skomentuj