Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dzień dobry... bardzo :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzień dobry... bardzo :)

Wpisuję się do Waszego forum jako "nowy". Miło mi będzie czytać Wasze posty, a jako żem nowy, to zamilknę - aż przeczytam
    Irek.N.

:thumbup:

Skomentuj

Witaj!
      Coś czuję że nie wytrwasz do końca czytania a już narodzi się kilka pytań które będziesz chciał zadać. Pisz śmiało.

Skomentuj

No i wykrakałeś :)
        A na serio. Zacząłem od Akustyka->Pierścienie Faradaya, autorstwa Sound Wave i niestety jest kłopot. Autor powołuje się na wykresy, inni forumowicze odpowiadają jak by je widzieli, więc są, albo może były. W każdym razie ja ich nie widzę, pomimo zalogowania się na forum.
        Czy były jakieś czystki w zasobach, a może jakiś spory pad serwera? Może mam też coś źle ustawione. W każdym razie źle się czyta, gdy nie można zobaczyć o czym się czyta.
        Irek.N.

Skomentuj

Tak to już jest, jak ktoś wrzuca zdjęcia podlinkowane z innych miejsc a nie wgrywa ich na forumowy serwer. Potem te zdjęcia, czy rysunki znikają i jest kicha. Nie tylko ty tak masz. Zobacz, że ta sytuacja dotyczy głównie starszych wpisów.
          Wg mnie nie powinno być możliwości zamieszczania zdjęć podlinkowanych, a do treści wpisu możnaby dodawać tylko te wczytane na serwer.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomant Zobacz posta
            Tak to już jest, jak ktoś wrzuca zdjęcia podlinkowane z innych miejsc a nie wgrywa ich na forumowy serwer. Potem te zdjęcia, czy rysunki znikają i jest kicha. Nie tylko ty tak masz. Zobacz, że ta sytuacja dotyczy głównie starszych wpisów.
            Wg mnie nie powinno być możliwości zamieszczania zdjęć podlinkowanych, a do treści wpisu możnaby dodawać tylko te wczytane na serwer.
            Dokładnie tak nakazuje regulamin i moderzy bardzo tego pilnują :)
            Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

A nie łatwiej byłoby zablokować tę opcję w skrypcie forum.

Skomentuj

Zamieszczone przez Irek_N Zobacz posta
                A na serio. Zacząłem od Akustyka->Pierścienie Faradaya, autorstwa Sound Wave i niestety jest kłopot. Autor powołuje się na wykresy, inni forumowicze odpowiadają jak by je widzieli, więc są, albo może były. W każdym razie ja ich nie widzę,
                dzieki za informacje - napisalem juz do autora z prosba o zdjecia

Zamieszczone przez tomant Zobacz posta
                A nie łatwiej byłoby zablokować tę opcję w skrypcie forum.
                nie, bo w ogloszeniach jest to juz dopuszczalne

Skomentuj

Super!
                  Ja też napisałem do autora prośbę :)

Miłego.
                  Irek.N.

Skomentuj

Czaruję...
                  X