No i wykrakałeś :)
A na serio. Zacząłem od Akustyka->Pierścienie Faradaya, autorstwa Sound Wave i niestety jest kłopot. Autor powołuje się na wykresy, inni forumowicze odpowiadają jak by je widzieli, więc są, albo może były. W każdym razie ja ich nie widzę, pomimo zalogowania się na forum.
Czy były jakieś czystki w zasobach, a może jakiś spory pad serwera? Może mam też coś źle ustawione. W każdym razie źle się czyta, gdy nie można zobaczyć o czym się czyta.
Irek.N.
Tak to już jest, jak ktoś wrzuca zdjęcia podlinkowane z innych miejsc a nie wgrywa ich na forumowy serwer. Potem te zdjęcia, czy rysunki znikają i jest kicha. Nie tylko ty tak masz. Zobacz, że ta sytuacja dotyczy głównie starszych wpisów.
Wg mnie nie powinno być możliwości zamieszczania zdjęć podlinkowanych, a do treści wpisu możnaby dodawać tylko te wczytane na serwer.
Tak to już jest, jak ktoś wrzuca zdjęcia podlinkowane z innych miejsc a nie wgrywa ich na forumowy serwer. Potem te zdjęcia, czy rysunki znikają i jest kicha. Nie tylko ty tak masz. Zobacz, że ta sytuacja dotyczy głównie starszych wpisów.
Wg mnie nie powinno być możliwości zamieszczania zdjęć podlinkowanych, a do treści wpisu możnaby dodawać tylko te wczytane na serwer.
Dokładnie tak nakazuje regulamin i moderzy bardzo tego pilnują :)
A na serio. Zacząłem od Akustyka->Pierścienie Faradaya, autorstwa Sound Wave i niestety jest kłopot. Autor powołuje się na wykresy, inni forumowicze odpowiadają jak by je widzieli, więc są, albo może były. W każdym razie ja ich nie widzę,
dzieki za informacje - napisalem juz do autora z prosba o zdjecia
Skomentuj