Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz/subwofer do STX W.18.200.8.MCX + T.10.200.8.PCX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz/subwofer do STX W.18.200.8.MCX + T.10.200.8.PCX

Witam

Właśnie kończę budować monitory na projekcie STX W.18.200.8.MCX + T.10.200.8.PCX http://diyaudio.pl/showthread.php/25...ekt-by-Pawel-S

Z racji że mam tylko głośniki 2.1 Creativa P380 szukam czegoś z czym dobrze by grały STX'y, na razie będą podłączone do suba Creativa chyba 2 x 6W ale zastanawiam się czy kupić używany wzmacniacz/amplituner czy zrobić suba pod którego podłącze STX'y. Bardziej skłaniam się na suba z wzmacniaczem np. takim jak na stronie stx'a.
    Koszt jaki mogę przeznaczyć na głośnik i wzmacniacz szacuje na 500- 800 zł.
    Proszę o radę.

Zamieszczone przez MarcinC Zobacz posta
    zastanawiam się czy kupić używany wzmacniacz/amplituner czy zrobić suba pod którego podłącze STX'y.
    Moim zdaniem bez sensu.
    Kup normalny wzmacniacz stereo, a jeśli braknie Tobie basu to wykonaj lub kup suba.

Skomentuj

Jestem przekonany że 18SCX w połączeniu z wzmacniaczem zawstydzi Twoje creative jakością i ilością basu.
      Last edited by Adzik94; 08.05.2016, 15:48.

Skomentuj

Mam tu takiego gościa na allegro niedaleko i widzę że ma trochę używanego sprzętu.
        http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=35404865 "mmaudio "

Czy jakiś amplituner lub wzmacniacz byłby warty swojej ceny, pracuje 5 km od niego także nie mam problemu z odbiorem czy zwrotem.

Skomentuj

Ile chcesz przeznaczyć na wzmacniacz/amplituner? Czy potrzebujesz amplitunera? Potrzebujesz z pilotem?
          Musisz sprecyzować czego potrzebujesz?

Skomentuj

Amplituner nie musi być, pilot też nie, w tej chwili to do 500 zł max mogę wydać.
            Last edited by MarcinC; 09.05.2016, 09:24.

Skomentuj

Popatrz na Yamaha z serii AX.

Skomentuj

Czaruję...
              X